کد خبر: ۸۸۶۲۱۸
تاریخ انتشار: ۲۷ : ۱۲ - ۰۱ مهر ۱۴۰۴

سخنگوی دولت: بنا بر اعلام وزیر نفت، به بالاترین میزان تولید نفت در ۷ سال گذشته رسیده‌ایم

مهاجرانی گفت: وزیر نفت اعلام کرد که در طی هفت سال گذشته، هم‌اکنون بالاترین میزان تولید نفت خود را داریم که البته سرمایه‌گذاری‌ها به همراه بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان و اقتصاد دانش‌محور، می‌تواند به تحقق اهداف کمک کند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: نشست خبری سخنگوی دولت با رسانه‌ها، امروز ۱ مهر ۱۴۰۴ برگزار شد.

مهاجرانی با اشاره به دیدار اخیر اعضای هیات دولت با رهبر معظم انقلاب، گفت: ایشان در این دیدار بر نکات متعددی تأکید فرمودند که طبیعتاً این فرمایشات به عنوان دستورالعمل‌هایی باید نصب‌العین همه وزرا قرار گیرد و مورد توجه ویژه باشد. در همان روز، آقای عارف معاون اول رئیس‌جمهور، کارگروهی تشکیل داد که در آن کارگروه به‌ویژه موضوع معیشت مردم، تأمین کالاهای اساسی و رفع نیاز اقشار کم‌برخوردار که نیازمند توجه ویژه هستند، مورد بررسی قرار گرفت.

وی با اشاره به فرمایشات رهبر انقلاب نسبت به توجه ویژه به موضوع نفت، افزود: وزیر نفت اعلام کرد که در طی هفت سال گذشته، هم‌اکنون بالاترین میزان تولید نفت خود را داریم که البته سرمایه‌گذاری‌ها به همراه بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان و اقتصاد دانش‌محور، می‌تواند به تحقق اهداف کمک کند.

سخنگوی دولت همچنین تاکید کرد که استفاده از ظرفیت دیپلماسی، پیمان شانگهای و بریکس می‌تواند نقش موثری در تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری داشته باشد و پاسخگوی کامل به مطالبات ایشان باشد.

نظرات بینندگان