کد خبر: ۸۸۶۷۷
تاریخ انتشار: ۳۳ : ۱۰ - ۰۳ دی ۱۳۹۱

احمدی نژاد از جوانفکر عیادت کرد

محمود احمدی نژاد در جریان این عیادت در گفتگو با جوانفکر و پزشک معالج وی، از آخرین وضعیت جسمی‌‌ جوانفکر اطلاع یافته و ضمن دعا برای بهبودی‌ کامل، بر رسیدگی و مراقبت از وی تاکید کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رییس‌جمهور صبح امروز یکشنبه با حضور در بیمارستان آتیه تهران از علی اکبر جوانفکر مشاور مطبوعاتی خود عیادت و برای وی سلامتی و بهبودی کامل آرزو کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، محمود احمدی نژاد در جریان این عیادت در گفتگو با جوانفکر و پزشک معالج وی، از آخرین وضعیت جسمی‌‌ جوانفکر اطلاع یافته و ضمن دعا برای بهبودی‌ کامل، بر رسیدگی و مراقبت از وی تاکید کرد.

پزشک معالج جوانفکر نیز توضیحاتی درباره وضعیت جسمی و پزشکی جوانفکر و روند بهبودی وی ارایه کرد.
 
جوانفکر از چهارشنبه شب 20 آذرماه که برای مدت 4 روز به مرخصی آمده است بلافاصله برای درمان در بیمارستان آتیه تهران بستری شد و تحت نظر پزشکان داخلی و قلب قرار گرفت.
نظرات بینندگان