کد خبر: ۸۸۷۹۰۷
تاریخ انتشار: ۴۸ : ۲۲ - ۱۰ مهر ۱۴۰۴

وزیر خارجه مصر: از طرح «ترامپ» برای پایان دادن به جنگ غزه حمایت می‌کنیم/ در این پیشنهاد شکاف‌هایی وجود دارد که باید بر طرف شوند

وزیر امور خارجه مصر، با اذعان به وجود شکاف در طرح ادعایی رئیس جمهور آمریکا درباره غزه، گفت که قاهره از این طرح،‌ حمایت می‌کند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فارس: وزیر امور خارجه مصر، با اذعان به وجود شکاف در طرح ادعایی رئیس جمهور آمریکا درباره غزه، گفت که قاهره از این طرح،‌ حمایت می‌کند.

بدر عبد العاطی، روز پنجشنبه خبر داد قاهره در حال گفتگو با جنبش حماس برای اطلاع از واکنش آنها به طرح دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، برای پایان دادن به جنگ در نوار غزه است.

 با این حال، او با احتیاط فراوان درباره این طرح صحبت کرد و گفت شکاف‌هایی وجود دارد که باید برطرف شوند.

عبدالعاطی تأکید کرد اگر اراده سیاسی وجود داشته باشد، این طرح برای غزه می‌تواند در واقعیت اجرا شود، اما این امر نیازمند مشارکت است.

نظرات بینندگان