کد خبر: ۸۸۷۹۹۶
تاریخ انتشار: ۵۷ : ۲۰ - ۱۱ مهر ۱۴۰۴

سردار قاآنی درباره شایعات مربوط به مدتی که خبری از او نبود: رژیم همیشه سعی می‌کند به اشکال مختلف عملیات روانی روی افرادی که تاثیر گذار هستند اثر بگذارد / شاید هم این حرف‌ها را می‌زدند که در تماس‌هایی که گرفته می‌شود شناسایی کنند

سردار اسماعیل قاآنی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران امشب (جمعه، ۱۱ مهرماه) در گفت‌وگو با برنامه تلویزیونی هم‌عهد گفت: رژیم وقتی روی یک موضوعی متمرکز می‌شود همه عوامل و همه کسانی که فکر می‌کند می‌توانند روی این موضوع موثر باشند را به اشکال مختلف اثر بگذارد. شاید این تلاش‌ها را می‌کردند که یک مقدار اثرگذاری روانی کنند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سردار قاآنی درباره شایعات مربوط به مدتی که خبری از اون نبود توضیحاتی ارائه داد.
 
سردار اسماعیل قاآنی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران امشب (جمعه، ۱۱ مهرماه) در گفت‌وگو با برنامه تلویزیونی هم‌عهد گفت: رژیم وقتی متمرکز می‌شود روی یک موضوعی همه عوامل و همه کسانی که فکر می‌کند می‌توانند روی این موضوع موثر باشند را به اشکال مختلف اثر بگذارد. شاید این تلاش‌ها را می‌کردند که یک مقدار اثرگذاری روانی کنند.
 
وی افزود:، شاید هم چون ما با یک سبکی آنجا حرکت می‌کردیم که این‌ها نمی‌توانستند تشخیص بدهند این حرف‌ها را می‌زدند که در تماس‌هایی که گرفته می‌شود شناسایی کنند ولی الحمدالله دوستانی که آنجا بودند برنامه ریزی‌های خوبی کردند.
نظرات بینندگان