کد خبر: ۸۸۸۲۶۴
تاریخ انتشار: ۴۷ : ۱۳ - ۱۳ مهر ۱۴۰۴

دغدغه ذوالنوری همزمان با دلار ۱۱۵ تومانی: متدینین دلخورند؛ وضعیت حجاب قابل قبول نیست/ برای جلب رضایت هنجارشکن‌ها، مومنین را از دست ندهید

مجتبی ذوالنوری با انتقاد از وضعیت حجاب و عفاف در کشور تأکید کرد که نباید برای به دست آوردن دل تعدادی متهتک و هنجارشکن، مومنین را از دست داد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایسنا: مجتبی ذوالنوری با انتقاد از وضعیت حجاب و عفاف در کشور تأکید کرد که نباید برای به دست آوردن دل تعدادی متهتک و هنجارشکن، مومنین را از دست داد.

مجتبی ذوالنوری نماینده مردم قم در مجلس امروز در تذکری در صحن علنی مجلس خطاب به رئیس مجلس و رئیس جمهور گفت: سه روز از دیدار رئیس مجلس با مراجع عظام تقلید گذشته است که در این جلسه دغدغه و تذکر آنها موضوع حجاب و عفاف بود. مومنان و متدینین از وضعیت موجود دلخور و نگرانند از این رو نباید برای به دست آوردن دل تعدادی متهتک و هنجارشکن، مومنین را از دست داد، مردم احساس نمی‌کنند که تذکر لسانی بدهند.

ذوالنوری با اشاره به آیه‌ای از قرآن خواستار اقدامات لازم در این راستا شد.

آموزشگاه آرایشگری سرای نمونه
نظرات بینندگان