کد خبر: ۸۹۰۴۱۷
تاریخ انتشار: ۲۵ : ۰۸ - ۲۶ مهر ۱۴۰۴

اکسیوس: دیدار ترامپ با زلنسکی، پرتنش بود / کسی فریاد نزد، اما ترامپ سخت‌گیر بود / ترامپ در طول دیدار، چندین موضع‌گیری قاطع داشت و در برخی لحظات، فضا کمی احساسی شد / ترامپ گفت پیشنهاد کنونی آمریکا برای حل دیپلماتیک جنگ، بر پایه توقف در خطوط فعلی جبهه‌ها است؛ پیشنهادی که پذیرش آن برای اوکراین دشوار خواهد بود

اکسیوس به نقل از منابع مطلع نوشت: ترامپ رئیس جمهور آمریکا روز جمعه در دیداری پرتنش به ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، گفت که فعلاً قصد ندارد موشک‌های دوربرد «تاماهاوک» را در اختیار اوکراین قرار دهد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

اکسیوس به نقل از منابع مطلع نوشت: ترامپ رئیس جمهور آمریکا روز جمعه در دیداری پرتنش به ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، گفت که فعلاً قصد ندارد موشک‌های دوربرد «تاماهاوک» را در اختیار اوکراین قرار دهد.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، در ادامه این مطلب آمده است: زلنسکی امیدوار بود سفرش به واشنگتن با دریافت تعهداتی درباره تسلیحات جدید برای اوکراین همراه شود، اما با ترامپی روبه‌رو شد که پس از تماس تلفنی طولانی با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، در وضعیتی کاملاً متفاوت به‌سر می‌برد.

به گفته منابع، ترامپ آشکارا تأکید کرد که اولویت او اکنون دیپلماسی است، و باور دارد که ارسال موشک‌های تاماهاوک می‌تواند این روند را تضعیف کند.

یکی از منابع گفت این دیدار «آسان نبود»، و دیگری آن را «بد» توصیف کرد. منبع اول افزود: «کسی فریاد نزد، اما ترامپ سخت‌گیر بود.»

به گفته منبع دوم: «ترامپ در طول دیدار چندین موضع‌گیری قاطع داشت و در برخی لحظات، فضا کمی احساسی شد.»

دیدار پس از دو ساعت و نیم به‌طور ناگهانی پایان یافت. ترامپ در پایان گفت: «فکر می‌کنم کارمان تمام است. ببینیم هفته آینده چه می‌شود.»

او به گفت‌وگوهای برنامه‌ریزی‌شده میان آمریکا و روسیه اشاره داشت. ترامپ قصد دارد ظرف دو هفته آینده در بوداپست با پوتین دیدار کند.

در جریان دیدار، ترامپ زلنسکی را در جریان تماس تلفنی روز پنج‌شنبه خود با پوتین قرار داد.

او تأکید کرد که پیشنهاد کنونی آمریکا برای حل دیپلماتیک جنگ، بر پایه‌ی توقف در خطوط فعلی جبهه‌ها است؛ پیشنهادی که پذیرش آن برای اوکراین بسیار دشوار خواهد بود.

نظرات بینندگان