کد خبر: ۸۹۱۳۵۴
تاریخ انتشار: ۲۲ : ۱۰ - ۰۱ آبان ۱۴۰۴

پزشکیان: می‌گوییم توسعه تهران منطق ندارد؛ بعد در صدا و سیما چند نفر به اسم کارشناس آورده‌اند که می‌گویند اینها بلد نیستند خانه بسازند!

پزشکیان گفت: می‌گوییم توسعه تهران منطق ندارد، بعد در صدا و سیما چند نفر به اسم کارشناس آورده‌اند و می‌گویند این همه جا، اینها بلد نیستند خانه بسازند! سوال اینجاست که آیا توسعه تهران درست است؟ آب طالقان را برای حل مشکل آب تهران، منتقل کرده‌ایم، اما آیا اگر در آینده تهران، اسلام‌شهر و سایر شهرستان‌های استان با کمبود آب مواجه شد امکان دارد که با تانکر آب بیاوریم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رئیس جمهور در نشست با فعالان فرهنگی و اجتماعی استان آذربایجان غربی گفت: باید نقشه و برنامه داشته باشیم که در یک حوزه آبریز، چه بکاریم؟ چگونه بکاریم و با چه کیفیتی؟ آیا اساسا داشت و برداشت در یک منطقه منطقی است؟

او افزود: می‌گوییم توسعه تهران منطق ندارد، بعد در صدا و سیما چند نفر به اسم کارشناس آورده‌اند و می‌گویند این همه جا، اینها بلد نیستند خانه بسازند! سوال اینجاست که آیا توسعه تهران درست است؟ آب طالقان را برای حل مشکل آب تهران، منتقل کرده‌ایم، اما آیا اگر در آینده تهران، اسلام‌شهر و سایر شهرستان‌های استان با کمبود آب مواجه شد امکان دارد که با تانکر آب بیاوریم.

او افزود: نخبگان و دانشمندان را کنار هم جمع کنیم تا نقشه راه ارایه دهند.

نظرات بینندگان