کد خبر: ۸۹۶۳۵۲
تاریخ انتشار: ۰۳ : ۰۰ - ۰۲ آذر ۱۴۰۴

صفار هرندی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام: دشمنی‌های آمریکا برای اسقاط جمهوری اسلامی است، در چنین شرایطی مذاکره چه فایده‌ای دارد؟

عضو مجمع تشخیص مصلحت گفت: ما با تمام دنیا ارتباط داریم و مذاکره می‌کنیم. فقط یک رژیم منحوس است که هیچ‌گاه آن را به رسمیت نشناختیم؛ رژیم صهیونیستی.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

محمدحسین صفار هرندی تأکید کرد: آمریکا با مذاکره به‌دنبال تسلیم ایران است.

به گزارش انتخاب، عضو مجمع تشخیص مصلحت گفت: ما با تمام دنیا ارتباط داریم و مذاکره می‌کنیم. فقط یک رژیم منحوس است که هیچ‌گاه آن را به رسمیت نشناختیم؛ رژیم صهیونیستی.

او ادامه داد: در مورد آمریکا، دشمنی‌های این کشور از ابتدای انقلاب تا امروز یک جریان پیوسته برای اسقاط جمهوری اسلامی بوده است.

وی ادامه داد: در چنین شرایطی مذاکره با آمریکا چه فایده دارد؟ آنها می‌گویند بیایید مذاکره کنیم برای رسیدن به نتیجه‌ای که از قبل تعیین کرده‌اند و آن نتیجه، «تسلیم ایران» است.

نظرات بینندگان