کد خبر: ۸۹۶۸۸۲
تاریخ انتشار: ۱۰ : ۰۹ - ۰۵ آذر ۱۴۰۴

قیمت جهانی طلا ثابت ماند

طلا تغییر چندانی نداشت، زیرا معامله‌گران احتمال کاهش نرخ بهره در ایالات متحده را در برابر احتمال دستیابی به توافق صلح در اوکراین می‌سنجیدند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

طلا تغییر چندانی نداشت، زیرا معامله‌گران احتمال کاهش نرخ بهره در ایالات متحده را در برابر احتمال دستیابی به توافق صلح در اوکراین می‌سنجیدند.

به گزارش سرویس اقتصادی «انتخاب» به نقل از بلومبرگ، بهای هر اونس طلا حدود ۴٬۱۳۵ دلار بود؛ قیمتی که پس از نوسانات جلسهٔ قبلی تثبیت شد. داده‌های اقتصادی که با تأخیر منتشر شد، شرط‌بندی‌ها بر این‌که فدرال رزرو در نشست پیشِ رو نرخ‌ها را کاهش خواهد داد، تقویت کرد. افزایش ملایم فروش خرده‌فروشی در ماه سپتامبر نشان داد که روند چندماههٔ هزینه‌کرد قوی مصرف‌کنندگان از شتاب افتاده است، در حالی که اعتماد مصرف‌کننده در ماه جاری شدیدترین افت خود از آوریل را تجربه کرد.

در تقویت چشم‌انداز محیطی با نرخ‌های بهره پایین‌تر، کسی که احتمالاً پیشتاز برای ریاست بعدی فدرال رزرو محسوب می‌شود – کوین هَسِت، مدیر شورای اقتصاد ملی کاخ سفید – فردی دیده می‌شود که با حمایت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، از کاهش هزینهٔ استقراض هم‌نظر است؛ بنا بر گزارشی از بلومبرگ. طلا معمولاً زمانی که نرخ‌ها پایین است سود می‌برد، زیرا بهره‌ای پرداخت نمی‌کند.

با این حال، رشد قیمت طلا پس از آن محدود شد که شبکهٔ ABC News گزارش داد مقامات اوکراینی با طرحی برای پایان جنگ با روسیه موافقت کرده‌اند. پایان این جنگ طولانی‌مدت می‌تواند تقاضا برای دارایی‌های امنی مانند طلا را کاهش دهد.

طلا تا ساعت ۷:۴۱ صبح به وقت سنگاپور ۰٫۱٪ افزایش یافت و به ۴٬۱۳۵٫۰۸ دلار در هر اونس رسید. شاخص دلار اسپات بلومبرگ در جلسهٔ قبلی ۰٫۳٪ افت داشت. نقره و پالادیوم تغییر چندانی نکردند، در حالی که پلاتین اندکی افزایش یافت.

نظرات بینندگان