کد خبر: ۸۹۷۹۵۸
تاریخ انتشار: ۱۱ : ۱۸ - ۱۱ آذر ۱۴۰۴

ترامپ: اگر اختیارش را داشته باشم «حتماً» برخی شهروندان آمریکایی را از تابعیت محروم می‌کنم

دولت ترامپ پس از حملهٔ مرگبار هفتهٔ گذشته به اعضای گارد ملی، سرکوب مهاجرت را تشدید کرده و اکنون حتی شهروندان طبیعی‌شده (افرادی که پس از مهاجرت تابعیت گرفته‌اند) را نیز هدف قرار داده است.او گفت: «اگر اختیارش را داشته باشم — مطمئن نیستم داشته باشم، اما اگر داشته باشم — حتماً از تابعیت محروم می‌کنم. قطعاً.»
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
اکسیوس نوشت: دولت ترامپ پس از حملهٔ مرگبار هفتهٔ گذشته به اعضای گارد ملی، سرکوب مهاجرت را تشدید کرده و اکنون حتی شهروندان طبیعی‌شده (افرادی که پس از مهاجرت تابعیت گرفته‌اند) را نیز هدف قرار داده است.
 
به گزارش سرویس بین‌الملل «انتخاب»، در ادامه این مطلب آمده است: ترامپ چه گفت؟ او روز یکشنبه به خبرنگاران گفت: «ما مجرمانی داریم که وارد کشور شدند و شاید در دورهٔ [جو] بایدن یا با امضای کسی که نمی‌دانست دارد چه می‌کند، تابعیت گرفته‌اند.»
 
او افزود: «اگر اختیارش را داشته باشم — مطمئن نیستم داشته باشم، اما اگر داشته باشم — حتماً از تابعیت محروم می‌کنم. قطعاً.»
 
ترامپ همچنین سخنان ضد مهاجرتی گذشتهٔ خود را تکرار کرد و افرادی از سومالی را که سال‌هاست در آمریکا زندگی می‌کنند، مورد انتقاد قرار داد و تهدید کرد که پذیرش درخواست‌های پناهندگی جدید را برای «مدت طولانی» متوقف خواهد کرد.
 
او گفت: «ما این افراد را نمی‌خواهیم. منطقی‌ست؟ می‌دانید چرا نمی‌خواهیمشان؟ چون خیلی‌هایشان بد بوده‌اند و نباید در کشور ما باشند.»
نظرات بینندگان