کد خبر: ۸۹۹۱۴۸
تاریخ انتشار: ۱۷ : ۲۳ - ۱۸ آذر ۱۴۰۴

کودک ۵ ساله، خانواده اش را در حادثه تصادف نجات داد

مدیر مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت:خانواده چهار نفره از اهالی شهرستان لنده که بر اثر سانحه رانندگی در نزدیکی شهر یاسوج دچار حادثه شده بود با کمک کودک پنج ساله نجات یافتند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
ایرنا: مدیر مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت:خانواده چهار نفره از اهالی شهرستان لنده که بر اثر سانحه رانندگی در نزدیکی شهر یاسوج دچار حادثه شده بود با کمک کودک پنج ساله نجات یافتند.
 
پرویز غفارفرد سه‌شنبه شب افزود: گزارش واژگونی یک دستگاه خودرو دنا با تماس تلفنی کودک پنج ساله ساعاتی پیش به فوریت‌های پزشکی اطلاع‌رسانی شد.
 
وی بیان کرد: در حالی که پدر و مادر این خانواده شرایط مساعدی برای گزارش حادثه نداشتند کودک هم نتوانست آدرس محل وقوع تصادف را اعلام کند ۶کد پایگاه اورژانس و هلال‌احمر برای شناسایی محل حادثه فعال شد.
 
مدیر مرکز حوادث و فوریت‌های کهگیلویه و بویراحمد با قدردانی از تعامل خوب دستگاه‌های اجرایی به ویژه سازمان اطلاعات استان گفت: واژگونی خودرو در منطقه سرریز در نزدیکی شهر یاسوج شناسایی شد.
 
غفارفرد ابراز داشت: پدر،مادر، کودک پنج ساله و یک کودک ۲ساله پس از امداد و نجات اولیه به بیمارستان شهید جلیل شهر یاسوج منتقل شدند.
 
افزون بر ۶ هزار کیلومتر راه ارتباطی شامل اصلی، فرعی، روستایی و بزرگراه در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد و بسیاری از جاده‌های استان در مناطق کوهستانی و دارای شیب تند هستند.
نظرات بینندگان