کد خبر: ۸۹۹۴۸۴
تاریخ انتشار: ۲۰ : ۲۱ - ۲۰ آذر ۱۴۰۴

تماس تلفنی روسای‌جمهور روسیه و ونزوئلا/ کرملین: پوتین بر حمایت مسکو از دولت مادورو در برابر فشار‌های فزاینده خارجی، اطمینان داد

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، در تماسی تلفنی با نیکولاس مادورو، رئیس‌جمهور ونزوئلا، بر حمایت مسکو از مسیر سیاسی دولت او در برابر فشارهای فزاینده خارجی اطمینان داد، کرملین اعلام کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رویترز نوشت: روسای جمهور ونزوئلا و روسیه به صورت تلفنی با یکدیگر گفت‌وگو کردند.

به گزارش انتخاب، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، در تماسی تلفنی با نیکولاس مادورو، رئیس‌جمهور ونزوئلا، بر حمایت مسکو از مسیر سیاسی دولت او در برابر فشارهای فزاینده خارجی اطمینان داد، کرملین اعلام کرد.

مادورو تحت فشار دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، برای ترک قدرت قرار دارد و آمریکا یک تجمّع بزرگ نظامی در منطقه کارائیب انجام داده است.

کرملین در بیانیه‌ای گفت که پوتین و مادورو درباره تمایل خود برای عمل به توافق مشارکت راهبردی و اجرای پروژه‌های مشترک مختلف در حوزه‌های اقتصاد و بخش انرژی گفت‌وگو کردند.

نظرات بینندگان