پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : 
ایرنا: رییس مرکز اورژانس استان تهران عصر یکشنبه از وقوع حادثه گازگرفتگی در یک مجتمع مسکونی در انتهای بزرگراه شهید بابایی در شمال شرق پایتخت خبر داد و گفت: در این حادثه ۲۵ نفر از ساکنان این مجتمع دچار مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن شدند.
محمد اسماعیل توکلی درباره جزییات این حادثه اظهار کرد: ساعت ۱۴:۵۰ امروز حادثه گازگرفتگی در یک مجتمع مسکونی در انتهای بزرگراه شهید بابایی به سامانه ۱۱۵ اورژانس تهران اعلام و کارشناسان فوریتهای پزشکی به همراه ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس، سه دستگاه آمبولانس و همچنین چهار دستگاه موتورلانس و خودرو فرماندهی به محل حادثه اعزام شدند.
وی افزود: طبق اطلاعات اولیه، به دلیل انتشار گاز مونوکسیدکربن حدود ۲۵ نفر از ساکنان این مجتمع مسکونی دچار مسمومیت شدند که ۲۲ نفر از این افراد در محل درمان شده و فقط سه نفر از این افراد دارای مسمومیت به بیمارستانهای این کلانشهر اعزام شدند.
*
توکلی یادآور شد: البته در حال حاضر وضعیت عمومی این افراد رضایتبخش است و اطلاعات بیشتر پس از پایان عملیات اعلام خواهد شد.
رییس مرکز اورژانس استان تهران همچنین با اشاره به برخی خطرات گاز مونوکسیدکربن در فصل سرد سال، افزود: به مردم توصیه میشود در فصل سرما حتما از وسایل گرمایشی استاندارد استفاده کنند و پس از نصب آن از سلامت فنی وسایل گرمایشی مطمئن باشند.