کد خبر: ۹۰۳۵۹۰
تاریخ انتشار: ۵۹ : ۰۹ - ۱۵ دی ۱۴۰۴

عباسی، نماینده مجلس: موافقت کمیسیون برنامه و بودجه با کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵

سخنگوی کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات با بیان اینکه در بودجه ۱۴۰۵ توجه به افزایش ضریب حقوق کارکنان دولت تا ۴۳ درصد به صورت پلکانی لحاظ شده است، اعلام کرد: نظر کمیسیون درخصوص کلیات بودجه با توجه به اصلاحاتی که انجام شده، مثبت است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: سخنگوی کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات با بیان اینکه در بودجه ۱۴۰۵ توجه به افزایش ضریب حقوق کارکنان دولت تا ۴۳ درصد به صورت پلکانی لحاظ شده است، اعلام کرد: نظر کمیسیون درخصوص کلیات بودجه با توجه به اصلاحاتی که انجام شده، مثبت است.

عباس قدرتی امروز دوشنبه ۱۵ دی ماه در صحن علنی مجلس و در آغاز قرائت گزارش کمیسیون برنامه و بودجه درباره لایحه بودجه ۱۴۰۵ گفت: بودجه یعنی پیش‌بینی درآمدها و تعیین اولویت‌های کشور برای انجام هزینه‌ها و عمده هزینه‌های کشور شامل موارد اجتناب ناپذیر مانند حقوق و دستمزد شاغلان و وبازنشسته‌ها است. مانند تأمین حقوق مستمری‌بگیران و نهادهای حمایتی که تامین سبد معیشتی آن‌ها از جمله یارانه، نان، گندم، دارو و غیره را در برمی‌گیرد.

وی در ادامه با اشاره به منابع درآمدهای کشور، تصریح کرد: درآمدهای ما عمدتا از نفت و مالیات تامین می شود. در بودجه سال ۱۴۰۵ بر اساس پیش‌بینی درآمدها در واقع شاهد چند اتفاق هستیم که عبارتند از، یک: افزایش ضریب حقوق کارکنان دولت تا ۴۳ درصد به صورت پلکانیلحاظ شده است. دو: به مستمری بگیران، مددجویان کمیته امداد و بهزیستی تا میزان ۴۰ درصد توجه شده است. اتفاق دیگری که افتاد و به نفع مردم است جلوگیری از افزایش دو واحد درصد مالیات بر ارزش افزوده است که به معنای جلوگیری از افزایش قیمت کالا و خدمات خواهد بود.

سخنگوی کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات تاکید کرد: البته موارد بسیار زیادی وجود دارد که به علت ضیق وقت فرصت طرح آن نیست. چون کلیات بودجه سال آتی در دسترس نمایندگان قرار دارد و این فرصت برای آن‌ها فراهم است که در کمیسیون‌ها به بررسی آن بپردازند باید بگویم در مجموع نظر کمیسیون درخصوص کلیات بودجه سال ۱۴۰۵ با توجه به اصلاحاتی که انجام شده، مثبت است.

نظرات بینندگان