پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : 
مهاجرانی عنوان کرد: حوزه سلامت، بیمارستان و آمبولانس باید همواره امن بمانند؛ در حادثه ایلام، به دستور رئیسجمهور و وزرای کشور و بهداشت، بررسی حقوقی و قانونی آغاز شده و نماینده وزیر برای تهیه گزارش اعزام شده است.
به گزارش انتخاب، امروز چهارشنبه ۱۷ دی ماه ۱۴۰۴ و در حاشیه جلسه هیئت دولت اظهار کرد: گزارشهایی در مورد اعتراضات مطرح شد، در مورد بیمارستان ایلام باید تأکید کرد که حوزه سلامت، بیمارستان و همه چیزهایی که به بیماران مرتبط میشود همیشه مورد احترام بوده و باید امن باقی بماند.
وی افزود: هر گونه آسیب به این حوزه در جریان هرگونه اعتراضی آسیب به سلامت مردم است و غیر قابل قبول است.
مهاجرانی تصریح کرد: در مورد حادثه ایلام، بلافاصله آقای رئیسجمهور و وزیر بهداشت و وزیر کشور دستوراتی را مبنی بر اینکه بررسی حقوقی و قانونی شود، صادر کردند. گزارش های لازم داده خواهد شد.