کد خبر: ۹۰۴۷۹۰
تاریخ انتشار: ۲۴ : ۱۷ - ۲۳ دی ۱۴۰۴

فرمانده کل ارتش: تهدید رژیم صهیونیستی علیه ایران اسلامی، واقعی و موجودیتی است / ما امروز از دوران قبل از جنگ ۱۲ روزه توانمندتر هستیم

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: آمادگی‌هایی که پس از جنگ ۱۲ روزه ایجاد شده، کاملاً متناسب با تهدیدات دشمنان است و اکنون توان ما از آن مقطع، بیشتر شده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
ایسنا: فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: آمادگی‌هایی که پس از جنگ ۱۲ روزه ایجاد شده، کاملاً متناسب با تهدیدات دشمنان است و اکنون توان ما از آن مقطع، بیشتر شده است.
 
امیر سرلشکر «امیر حاتمی» فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در همایش سراسری مدیران بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت، اظهار داشت: باید به موضوع دفاع مقدس ۱۲ روزه در کنار هشت سال دفاع مقدس به‌صورت ویژه پرداخته شود.
 
امیرسرلشکر حاتمی افزود: دفاع مقدس ۱۲ روزه یک تجربه منحصربه‌فرد و ویژه برای نیروهای مسلح است؛ زیرا هیچ‌کس در دنیا چنین تجربه‌ای ندارد که با یک رژیم غاصبِ دارای فناوری و پشتیبانی غرب وارد نبرد شود.
 
فرمانده کل ارتش در ادامه با اشاره به توان رزم نیروهای مسلح، تصریح کرد: آمادگی‌هایی که در شش ماه گذشته و پس از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ایجاد شده، کاملاً متناسب با این نوع تهدیدات است؛ ما امروز از دوران قبل از جنگ ۱۲ روزه توانمندتر هستیم.
 
وی ادامه داد: تهدید رژیم صهیونیستی علیه ایران اسلامی، واقعی و موجودیتی است؛ لذا ما این تهدید را جدی گرفته‌ایم و در حد و اندازه آن، خود را آماده می‌کنیم.
 
امیرسرلشکر حاتمی با اشاره به جنگ ترکیبی برای برهم‌زدن امنیت در جامعه و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای ملی مقاومت ایران، عنوان کرد: دشمن با برنامه‌ای از پیش تعیین‌شده، اعتراضات را به اغتشاشات و سپس جنگ مسلحانه تبدیل کرد که به همت نیروهای امنیتی و نظامی، تروریست‌ها سرکوب و عده‌ای هم دستگیر شدند که مجازات خواهند شد.
 
فرمانده کل ارتش با اشاره به اینکه، جنگی که دشمن به راه انداخته در امتداد جنگ ۱۲ روزه است، به لزوم دشمن‌شناسی و شناخت انواع توطئه‌ها تأکید کرد و گفت: جنگ ۱۲ روزه و اغتشاشات اخیر موجب شد تا دشمن را بهتر بشناسیم و بدانیم دشمنان چه برنامه‌ای دارند و چه اقداماتی می‌توانند انجام دهند.
 
وی با ارج نهادن به حضور حماسی و گسترده ملت ایران در محکومیت اقدامات تروریست‌های مزدور آمریکا و رژیم صهیونیستی، تصریح کرد: ملت شریف ایران پاسخ دندان‌شکن دیگری همچون جنگ ۱۲ روزه به دشمن دادند که باید قدرشناس این ملت باشیم.
 
امیرسرلشکر حاتمی گفت: من همچون همیشه فدایی ملت بزرگ ایران هستم و سر تعظیم به این ملت فرود می‌آورم و توصیه‌ام به مسئولان این است که با تلاش مضاعف پاسخ زحمات و دغدغه‌ها و مشکلات مردم را بدهیم.
 
فرمانده کل ارتش در پایان با اشاره به لزوم رفع مشکلات و دغدغه‌های معیشتی مردم، خاطرنشان کرد: دشمن به هر شکلی کارشکنی می‌کند؛ اما ما باید با ابتکار و خلاقیت، مشکلات مردم را حل کنیم.
نظرات بینندگان