کد خبر: ۹۰۴۹۷۰
تاریخ انتشار: ۳۱ : ۱۹ - ۲۴ دی ۱۴۰۴

رایزنی تلفنی وزیر خارجه ایران با همتای مصری خود

وزیر امور خارجه ایران امروز در گفت‌وگوی تلفنی با همتای مصری ضمن تشریح حوادث چند روز گذشته و به خشونت کشانده شدن اعتراضات مسالمت‌آمیز مردم توسط عناصر خشونت‌طلب وابسته به خارج، وزیر خارجه مصر را در جریان جزئیات این مداخلات قرار داد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فارس: وزیر امور خارجه ایران امروز در گفت‌وگوی تلفنی با همتای مصری ضمن تشریح حوادث چند روز گذشته و به خشونت کشانده شدن اعتراضات مسالمت‌آمیز مردم توسط عناصر خشونت‌طلب وابسته به خارج، وزیر خارجه مصر را در جریان جزئیات این مداخلات قرار داد.

 بدر عبدالعاطی وزیر خارجه مصر عصر امروز (چهارشنبه) ۲۴  دی‌ماه ۱۴۰۴ در تماس تلفنی با سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی و روابط دوجانبه گفت‌وگو و تبادل نظر کرد.

عراقچی در این تماس تلفنی ضمن تشریح حوادث چند روز گذشته و به خشونت کشانده شدن اعتراضات مسالمت‌آمیز مردم توسط عناصر خشونت طلب وابسته به خارج که منجر به جان باختن تعدادی از هموطنان شد، همتای مصری خود را در جریان جزئیاتی از مداخلات خارجی و جریان آشوب قرار داد.

وی در این گفت‌وگوی تلفنی اظهارات تحریک آمیز مقامات آمریکایی که دخالت آشکار در امور داخلی ایران تلقی می‌شود را شدیداًَ محکوم کرد.

وزیر امور خارجه ایران ضمن تأکید بر هوشیاری و وحدت ملت ایران در مقابل تروریست‌ها و رخدادهای تروریستی چند روز گذشته، بر عزم مردم ایران برای دفاع از حاکمیت ملی و امنیت کشور در برابر هرگونه شرارت و دخالت خارجی تأکید کرد.

وزیر امور خارجه مصر نیز ضمن ابراز تأسف از وقوع رویدادهای تروریستی بر اهمیت رایزنی‌های نزدیک و تشریک مساعی کشورهای منطقه جهت تحکیم ثبات و امنیت منطقه تأکید کرد.

نظرات بینندگان