کد خبر: ۹۰۵۴۱۵
تاریخ انتشار: ۴۲ : ۱۱ - ۲۸ دی ۱۴۰۴

فراخوان آماده‌باش قسد برای مقابله با ارتش سوریه: شرایط کنونی «جنگی وجودی» به شمار می‌رود/ جوانان برای مقابله با «تهدیدهای پیش‌رو»، سلاح به دست بگیرند

با افزایش تنش‌های میدانی در شمال و شرق سوریه، نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) فراخوانی را برای بسیج عمومی به منظور مقابله با ارتش سوریه صادر کردند؛ تحولی که همزمان با اعلام پیشروی‌های جدید ارتش، چشم‌انداز امنیتی منطقه را وارد مرحله‌ای تازه کرده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایسنا: با افزایش تنش‌های میدانی در شمال و شرق سوریه، نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) فراخوانی را برای بسیج عمومی به منظور مقابله با ارتش سوریه صادر کردند؛ تحولی که همزمان با اعلام پیشروی‌های جدید ارتش، چشم‌انداز امنیتی منطقه را وارد مرحله‌ای تازه کرده است.

اداره خودگردان کردهای سوریه وابسته به نیروهای دموکراتیک سوریه از اعلام بسیج عمومی در مناطق شمال و شرق سوریه خبر داد و از ساکنان این مناطق، به‌ویژه جوانان، خواست برای مقابله با آنچه «تهدیدهای پیش‌رو» خوانده شد، سلاح به دست بگیرند.

طبق گزارش شبکه الجزیره، در بیانیه اداره خودگردان کردها آمده است که همه اقشار مردم، به‌خصوص جوانان و زنان، باید برای مواجهه با هرگونه حمله احتمالی در مناطق الجزیره و کوبانی آماده شوند.

در این بیانیه تأکید شده است که شرایط کنونی «جنگی وجودی» به شمار می‌رود.

قسد همچنین دولت سوریه را متهم کرد که با نقض توافقات پیشین، حملات خود علیه نیروهای این گروه را در بیش از یک جبهه ادامه می‌دهد.

به گفته قسد، این اقدامات نشان‌دهنده تشدید رویارویی نظامی و بی‌اعتنایی دمشق به تفاهمات موجود است.

قسد اعلام کرد که از مردم مناطق شمال و شرق سوریه می‌خواهند برای رویارویی با تحولات پیش‌رو آماده باشند و اصل «دفاع مشروع و دفاع از خود» را مبنای عمل قرار دهند.

در این بیانیه تأکید شده است که قسد از شهروندان می‌خواهد برای حفاظت از شهرها و مناطق محل سکونت خود وارد عمل شوند و در آنچه «نبرد دفاع از کرامت» توصیف شده، مشارکت کنند.

قسد همچنین دولت سوریه را به پافشاری بر گزینه نظامی متهم و اعلام کرد که دمشق، با وجود تلاش‌ها برای یافتن راه‌حل‌های سیاسی و مسالمت‌آمیز و همچنین عقب‌نشینی قسد از برخی مناطق، همچنان بر ادامه درگیری و مسیر نظامی اصرار دارد.

نظرات بینندگان