پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : 
فارس: وزیر امور خارجه ایران امروز و در ادامه رایزنیهای دیپلماتیک با همتای ترکیهای خود تلفنی گفتوگو کرد.
سیدعباس عراقچی و هاکان فیدان وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و ترکیه امروز (چهارشنبه) هشتم بهمنماه ۱۴۰۴ تلفنی گفتوگو کردند.
براساس اعلام وزارت خارجه ترکیه دو وزیر امور خارجه در این تماس تلفنی درباره راههای کاهش تنش در منطقه به رایزنی پرداختند.
این تماس تلفنی در ادامه رایزنیهای دیپلماتیک عراقچی طی دیروز و امروز است. او دیشب (سهشنبه) هفتم بهمنماه هم با محمد بن عبدالرحمن آل ثانی همتای قطری خود و امروز هم با فیصل بن فرحان وزیر خارجه عربستان سعودی درباره اوضاع جاری در منطقه به صورت تلفنی گفتوگو کرد.
از سوی دیگر نخستوزیر و وزیر خارجه قطر هم امروز در تماس تلفنی با علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی درباره آخرین تحولات و راهحلهای دیپلماتیک برای شرایط منطقه گفتوگو کرد.
رئیس دستگاه دیپلماسی امروز (چهارشنبه) در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤالی درباره رایزنیها با کشورهای منطقه بیان کرد: تماسهای ما با کشورهای منطقه به شکل مستمر ادامه دارد. سفرای آنها در تهران با وزرات امور خارجه در تماس مستقیم هستند و من هم با وزرای امور خارجه در تماس هستم. شب گذشته با وزیر امور خارجه قطر صحبت کردم.
وزیر امور خارجه اضافه کرد: این نگرش در کل منطقه وجود دارد که یک تهدید نظامی باعث بیثباتی در کل منطقه خواهد شد، به خصوص با توجه به ویژگیهایی که حضور آمریکا در منطقه دارد. این فهم مشترک در منطقه وجود دارد. منطقه کاملاً علیه تهدید نظامی است و همه معتقدند که بیثباتی منجر به چالشهای عمده برای منطقه خواهد شد ولذا کشورهای منطقه با این موضوع مخالفند.