کد خبر: ۹۰۸۵۳۴
تاریخ انتشار: ۳۹ : ۲۲ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۴

ادعای سخنگوی سنتکام: پهپاد ایرانی به یک ناو هواپیمابر آمریکایی که ۵۰۰ مایل از ساحل ایران فاصله داشت، نزدیک شده بود؛ به همین دلیل آن را منهدم کردیم/ ناو آبراهام لینکلن عملیات‌هایی را در چارچوب «مأموریت‌های معمول» انجام می‌دهد/ تمرکز ما در حال حاضر بر حفاظت از منافع آمریکا است

سخنگوی سنتکام مدعی شد: برای حفاظت از نیروهای خود تردید نداریم، به همین دلیل پهپاد ایرانی را سرنگون کردیم. پهپاد ایرانی به صورت خصمانه به یک ناو هواپیمابر آمریکایی نزدیک شده بود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سخنگوی فرماندهی مرکزی ایالات متحده می‌گوید نیروهای نظامی این کشور در حال حاضر بر روی حفاظت از منافع واشنگتن تمرکز دارند.

به گزارش انتخاب، سخنگوی سنتکام به الجزیره گفت: تمرکز ما در حال حاضر بر حفاظت از نیروها و منافع آمریکاست.

او افزود: نیروهای ما در موقعیت‌های خود مستقر هستند تا از منافع‌مان محافظت کرده و هر مأموریتی را اجرا کنند.

وی تصریح کرد: ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن عملیات‌هایی را در چارچوب مأموریت‌های معمول انجام می‌دهد.

سخنگوی سنتکام مدعی شد: برای حفاظت از نیروهای خود تردید نداریم، به همین دلیل پهپاد ایرانی را سرنگون کردیم. پهپاد ایرانی به صورت خصمانه به یک ناو هواپیمابر آمریکایی نزدیک شده بود.

او ادامه داد: هیچ دلیلی برای نزدیک شدن یک واحد نظامی ایرانی به هر واحد آمریکایی نمی‌بینیم. ناو هواپیمابر آمریکایی ۵۰۰ مایل دریایی از ساحل ایران فاصله داشت.

او تأکید کرد: هرگز در پاسخ دادن تردید نخواهیم کرد وقتی کشتی‌های آمریکایی تهدید شوند.

نظرات بینندگان