کد خبر: ۹۰۸۹۰۴
تاریخ انتشار: ۰۸ : ۱۴ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۴

رئیس قوه قضائیه: حساب افراد فریب‌ خورده از حساب عناصر اصلی اغتشاشات جدا است و به جرائم آن‌ها به حسبه رسیدگی خواهد شد

رئیس قوه قضائیه تصریح کرد: البته در این میان، عناصر فریب‌خورده‌ای نیز بودند که حساب آنان از تروریست‌ها و عناصر اصلی اغتشاشات جداست و به اتهامات و جرائم آنان به حسبه رسیدگی خواهد شد. 
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

میزان: رئیس قوه قضاییه گفت: دشمن، امروز شکست‌خورده و غضبناک است؛ تمام تلاش دشمن معطوف و مصروف به ایجاد چندصدایی و چنددستگی در کشور ماست.

رئیس عدلیه درباره حوادث دی‌ماه عنوان کرد: در فتنه اخیر خشونت به سطح بی‌سابقه‌ای رسید؛ کسانی که در خیابان‌ها و معابر شنیع‌ترین جنایات را انجام دادند، قطعاً از مردم نبودند، بلکه تروریست‌های قسی‌القلبی بودند که توسط عناصر رژیم صهیونسیتی و آمریکا آموزش دیده بودند.

اژه‌ای تصریح کرد: البته در این میان، عناصر فریب‌خورده‌ای نیز بودند که حساب آنان از تروریست‌ها و عناصر اصلی اغتشاشات جداست و به اتهامات و جرائم آنان به حسبه رسیدگی خواهد شد. 

نظرات بینندگان