کد خبر: ۹۰۹۸۴۶
تاریخ انتشار: ۴۱ : ۱۰ - ۲۶ بهمن ۱۴۰۴

نماینده کارگران در شورای عالی کار: دولت و کارفرما برای افزایش حقوق بالاتر از تورم برای کارگران، اتفاق نظر دارند

به گفته صالحی، دولت و کارفرما تاکید دارند که کارگر در مضیقه است به همین دلیل برای افزایش حقوق بالاتر از تورم اتفاق نظر دارند و با اینکه درصدی به حقوق کارگر اضافه شود تا معیشت او بچرخد همراهی می‌کنند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایسنا: در نخستین جلسه دستمزد شورای عالی کار کارفرمایان و دولت با افزایش دستمزد کارگران به نحوی که رضایت آنها را جلب کند و بتوانند معیشت خود را اداره کنند، موافقت کردند. همچنین مقرر شد رقم هزینه معیشت کارگران هفته آینده رسما اعلام شود.

اسعد صالحی درباره جزئیات نخستین نشست دستمزد شورای عالی کار گفت: این جلسه با حضور وزیران کار، صمت، نمایندگان کارگری و کارفرمایی و اتاق اصناف برگزار شد، در این جلسه بیشتر کلیات مطرح شد. کارفرمایان و دولت به بحث تورم و اینکه دستمزدها باید تغییر اساسی پیدا کند، اذعان داشتند.

وی افزود:به اعتقاد آنها باید راهکار خوبی پیش بینی شود تا کارگران از کار کردن در کارگاه‌های تولیدی راضی باشند و بتوانند امرار معاش کنند.

نماینده کارگران در شورای عالی کار ادامه داد: در جلسه بحث هزینه سبد معیشت هم به میان آمد، ولی مقرر شد در جلسه آتی دستمزد شورای عالی کار که احتمالا ۱۰ روز آینده است، رقم سبد معیشت کارگران رسما اعلام شود.

به گفته صالحی، دولت و کارفرما تاکید دارند که کارگر در مضیقه است به همین دلیل برای افزایش حقوق بالاتر از تورم اتفاق نظر دارند و با اینکه درصدی به حقوق کارگر اضافه شود تا معیشت او بچرخد همراهی می‌کنند.

وی درباره پیشنهاد حق مسکن ۳ میلیون تومانی نیز گفت: بحث حق مسکن هم به جلسه بعد موکول شد، ولی این پیشنهاد به هیات وزیران ارسال شده که به محض برگشت و در صورت تایید، اجرایی می شود.

نظرات بینندگان