کد خبر: ۹۰۹۸۶
تاریخ انتشار: ۵۰ : ۲۰ - ۱۹ دی ۱۳۹۱

غربی‌ها و ربط فیسبوک و خوشبوکننده ماشین با عکس رهبری!

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

شیعه آنلاین نوشت: شبکه خبری CCN صبح امروز در برنامه "نگاهی به رسانه های جهان"، در اقدامی تعجب برانگیز به مطلب روزنامه "واشنگتن پست" آمریکا درباره خوشبو کننده های ماشین که عکس رهبر انقلاب  دارند اشاره کرد.

گفتنی است "واشنگتن پست" در شماره صبح امروز خود مطلبی تحت عنوان "حتی عکس رهبر ایران محیط را خوشبو می کند" منتشر کرده و نوشته: تنها در کشور ایران است که خوشبوکننده های ماشین وجود دارد که بر روی آن عکس رهبر انقلاب اسلامی ایران، آیت الله علی خامنه ای قرار دارد.

این روزنامه در ادامه این مطلب جنجالی و خنده دار خود، مسائلی بی ربط را به هم ربط داده و می نویسد: رهبر ایران طی چند ماه اخیر اقدامات زیادی انجام داده از جمله عضو شدن در سایت فیسبوک. اکنون انتشار تصاویرش به عنوان خوشبو کننده ماشین ها، نشان می دهد که این کار با هدف افزایش محبوبیت انجام شده است!

نظرات بینندگان