کد خبر: ۹۱۱۱۱۳
تاریخ انتشار: ۱۷ : ۱۵ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۴

زلنسکی: پوتین به طور عملی جنگ جهانی سوم را آغاز کرده؛ سؤال این است که او تا چه اندازه می‌تواند سرزمین تصرف کند و چگونه می‌توان وی را متوقف کرد

رئیس جمهوری اوکراین مدعی شد که همتای روس وی جنگ جهانی سوم را آغاز کرده است و به همین دلیل فشار بر روسیه باید مضاعف شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: رئیس جمهوری اوکراین مدعی شد که همتای روس وی جنگ جهانی سوم را آغاز کرده است و به همین دلیل فشار بر روسیه باید مضاعف شود.

ولادیمیر زلنسکی در مصاحبه‌ای با شبکه خبری بی. بی. سی با ادعای این که رئیس جمهوری روسیه جنگ جهانی سوم را آغاز کرده است، خواستار افزایش فشار نظامی و اقتصادی بر این کشور شد.

وی گفت که تنها فشار مستمر نظامی و اقتصادی می‌تواند از تشدید بیشتر درگیری جلوگیری کند.

زلنسکی با اشاره به این که مقاومت اوکراین در حال حاضر مانع از گسترش جنگ به مرحله‌ای گسترده‌تر هستند، مدعی شد: «معتقدم که پوتین همین حالا هم جنگ جهانی سوم را شروع کرده است. سؤال این است که او تا چه اندازه می‌تواند سرزمین تصرف کند و چگونه می‌توان او را متوقف کرد.»

رئیس جمهوری اوکراین بار دیگر درخواست روسیه مبنی بر واگذاری حدود ۲۰ درصد از استان دونتسک و مناطق خرسون و زاپوریژیا را رد کرد و گفت چنین اقدامی مصالحه نیست و می‌تواند جامعه اوکراین را دچار شکاف کند.

وی همچنین به نیاز مبرم و فوری کشورش به تقویت پدافند هوایی اشاره کرد و از شرکای خود خواست اجازه تولید سلاح‌های آمریکایی به‌ویژه موشک‌های پاتریوت را صادر کنند.

زلنسکی در ادامه تأکید کرد که تضمین‌های امنیتی بلندمدت باید به تصویب کنگره آمریکا برسد، چرا که «رؤسای‌جمهور تغییر می‌کنند، اما نهادها باقی می‌مانند.»

رئیس جمهوری اوکراین در ارتباط با برگزاری انتخابات در زمان جنگ گفت که این موضوع تنها پس از ایجاد تضمین‌های امنیتی معتبر ممکن است.

نظرات بینندگان