کد خبر: ۹۱۱۷۱۸
تاریخ انتشار: ۳۸ : ۲۲ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۴

وزارت خارجه عمان درباره جزئیات دیدار البوسعیدی با ونس: وزیر خارجه توضیح داد که مذاکرات تاکنون پیشرفتی اساسی، مهم و بی‌سابقه داشته است که می‌تواند پایه‌ای اصلی برای توافق مورد نظر باشد

وزارت خارجه عمان اعلام کرد: جناب آقای بدر بن حمد البوسعیدی وزیر امور خارجه سلطنت عمان، در کاخ سفید در واشنگتن با ونس معاون رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا دیدار کرد.وزیر امور خارجه عمان توضیح داد که مذاکرات تاکنون پیشرفتی اساسی، مهم و بی‌سابقه داشته است که می‌تواند پایه‌ای اصلی برای توافق مورد نظر باشد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
وزارت خارجه عمان اعلام کرد: جناب آقای بدر بن حمد البوسعیدی وزیر امور خارجه سلطنت عمان، در کاخ سفید در واشنگتن با ونس معاون رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا دیدار کرد.
 
به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، در ادامه این مطلب آمده است: در آغاز این دیدار، وزیر امور خارجه عمان سلام‌ها و درودهای هیثم بن طارق سلطان عمان را به دونالد ترامپ رئیس‌جمهور ایالات متحده و معاون او ابلاغ کرد و آرزوهای سلطان را برای سلامتی و تندرستی آنان، پیشرفت و شکوفایی بیشتر برای مردم دوست آمریکا، و تداوم رشد و همکاری ثمربخش در روابط عمان و آمریکا منتقل نمود.
 
از سوی دیگر، معاون رئیس‌جمهور آمریکا از وزیر امور خارجه عمان خواست سلام‌ها و قدردانی رئیس‌جمهور آمریکا و نیز درودهای شخصی خود را به سلطان عمان منتقل کند و برای سلطان آرزوی موفقیت پایدار، برای مردم دوست عمان رفعت و رفاه مستمر، و برای روابط دو کشور دوست توسعه و شکوفایی بیشتر ابراز داشت.
 
در این دیدار همچنین بر عمق دوستی و روابط تاریخی و راهبردی میان سلطنت عمان و ایالات متحده آمریکا تأکید شد و دو طرف بر ادامه تقویت و توسعه این روابط در حوزه‌های مختلف به‌گونه‌ای که منافع بیشتری برای دو کشور و ملت‌های دوست به همراه داشته باشد، و نیز تعمیق آن در راستای تقویت پایه‌های امنیت و ثبات در منطقه تأکید کردند.
 
سپس دو طرف مذاکرات غیرمستقیم آمریکا و ایران که به میزبانی سلطنت عمان برگزار می‌شود را بررسی کردند، همچنین تلاش‌های دیپلماتیک برای دستیابی به توافقی عادلانه و پایدار درباره پرونده هسته‌ای و تضمین ماهیت صلح‌آمیز برنامه انرژی هسته‌ای ایران. وزیر امور خارجه عمان توضیح داد که مذاکرات تاکنون پیشرفتی اساسی، مهم و بی‌سابقه داشته است که می‌تواند پایه‌ای اصلی برای توافق مورد نظر باشد.
 
وزیر امور خارجه عمان همچنین از تلاش‌های جدی طرف‌های مشارکت‌کننده در این مذاکرات و ایده‌ها و ابتکارات سازنده‌ای که به نزدیک‌تر شدن دیدگاه‌ها برای دستیابی به توافقی آبرومند کمک کرده است، قدردانی کرد. وی به‌طور ویژه از نماینده رئیس‌جمهور آمریکا ویتکاف و وکوشنر و وزیر امور خارجه ایران عراقچی نام برد و در عین حال بر عزم سلطنت عمان برای ادامه تلاش‌ها در حمایت از گفت‌وگو و تسهیل نزدیکی دیدگاه‌ها میان طرف‌های ذی‌ربط تأکید کرد؛ تلاشی که بر پایه ایمان این کشور به وجود راه‌حل‌های الهام‌بخش برای همه مسائل از طریق دیپلماسی و گفت‌وگو است.
 
از سوی دیگر، معاون رئیس‌جمهور آمریکا از نقش مسئولانه‌ای که سلطنت عمان ایفا می‌کند و تلاش‌های ملموس آن در منطقه قدردانی کرد و از میانجی‌گری و میزبانی مذاکرات و تسهیل گفت‌وگوها تمجید نمود و سهم آن را در تقویت فرصت‌های تفاهم و رسیدگی به مسائل منطقه‌ای از طریق ابزارهای دیپلماتیک ارزشمند دانست.
 
در این دیدار سفیر سلطنت عمان در ایالات متحده و شماری از مسئولان دو طرف نیز حضور داشتند.
نظرات بینندگان