کد خبر: ۹۱۱۷۷۵
تاریخ انتشار: ۵۹ : ۱۳ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۴

دادستان میناب: شمار شهدای مدرسه دخترانه میناب به ۸۵ شهید رسید / سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: پیکر تعداد زیادی از دانش‌آموزان هنوز زیر آوار است

دادستان میناب گفت: شمار شهدای مدرسه دخترانه میناب به ۸۵ شهید رسید.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: فرماندار ویژه شهرستان میناب گفت: تعداد شهدای حمله رژیم صهیونیستی به دبستان دخترانه این شهرستان در حال افزایش بوده و تا ساعت ۱۵:۴۵ به ۵۷ شهید رسیده است؛ علاوه بر آن ۵۳ دانش‌آموز زیر آوار قرار دارند و ۶۰ نفر هم مجروح هستند.
 
«محمد رادمهر» روز شنبه افزود: صبح امروز دبستان دخترانه «شجره طیبه» این شهرستان به صورت مستقیم مورد حمله رژیم صهیونیستی قرار گرفت که بر اثر آن تعدادی از دانش‌آموزان به شهادت رسیدند.
 
وی با بیان اینکه امدادرسانی و آواربرداری در این مدرسه همچنان ادامه دارد، اضافه کرد: با وجود این حمله، اوضاع شهر تحت کنترل قرار دارد و آرامش در سایر نقاط شهر حاکم است.
 
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان پیش از این و در ساعت ۱۳:۲۸ امروز، گفته بود که «دبستان شجره طیبه در شیفت صبح دارای ۱۷۰ دانش‌آموز هست» و بر همین اساس احتمال افزایش مجدد تعداد شهدای دانش‌آموز این دبستان وجود دارد.
 
تکمیلی ///

دادستان میناب گفت: شمار شهدای مدرسه دخترانه میناب به 85 شهید رسید.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش نیز اعلام کرد که عملیات تجسس برای یافتن و خارج کردن تعداد زیادی پیکرهای دانش‌آموزان از زیرآوار و خرابه های ساختمان مدرسه ابتدایی شجره طیبه شهر میناب که مورد حمله تروریستی آمریکا و رژیم صهیونیستی قرار گرفت، همچنان ادامه دارد.

 
نظرات بینندگان