کد خبر: ۹۱۱۷۸۴
تاریخ انتشار: ۳۵ : ۱۴ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۴

ایرنا: تعداد شهدای دانش‌آموز حمله رژیم صهیونیستی به دبستان دخترانه میناب به ۱۸ نفر رسید

فرماندار ویژه شهرستان میناب گفت: تعداد شهدای حمله رژیم صهیونیستی به دبستان دخترانه در این شهرستان به ۱۸ نفر افزایش یافت
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
ایرن:  فرماندار ویژه شهرستان میناب گفت: تعداد شهدای حمله رژیم صهیونیستی به دبستان دخترانه در این شهرستان به ۱۸ نفر افزایش یافت.
 
«محمد رادمهر» افزود: صبح امروز دبستان دخترانه «شجره طیبه» این شهرستان به صورت مستقیم مورد حمله رژیم صهیونیستی قرار گرفت که بر اثر آن تعدادی از دانش‌آموزان به شهادت رسیدند.
 
وی با بیان این که کار امدادرسانی و آواربرداری در این مدرسه همچنان ادامه دارد، اضافه کرد: با وجود این حمله رژیم صهیونیستی اوضاع شهر تحت کنترل قرار دارد و آرامش در سایر نقاط شهر حاکم است.
 
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان پیش از این به خبرنگار ایرنا گفته بود که «دبستان شجره طیبه در شیفت صبح دارای ۱۷۰ دانش‌آموز هست» و بر همین اساس احتمال افزایش مجدد تعداد شهدای دانش‌آموز این دبستان وجود دارد.
نظرات بینندگان