کد خبر: ۹۱۲۵۶۰
تاریخ انتشار: ۴۷ : ۱۳ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۴

قالیباف: آمریکایی‌ها به نمایندگان می‌گویند پلن خروج [از جنگ با ایران را] نداریم، اما در رسانه‌ها گنده‌گویی می‌کنند تا بازار‌ها را مدیریت کنند/ تا تنبیه متجاوز، گریبان دشمن را رها نخواهیم کرد

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «فرماندهان نظامی آمریکا از روند افزایشی آمار اصابت‌های هدفمند و موثر ایران و آسیب‌های دردناکی که به آنها وارد شده، گزارشی نمی‌دهند؟ به نمایندگان می‌گویند پلن خروج نداریم اما در رسانه‌ها گنده‌گویی می کنند تا بازارها را مدیریت کنند.»
قالیباف: آمریکایی‌ها به نمایندگان می‌گویند پلن خروج [از جنگ با ایران را] نداریم، اما در رسانه‌ها گنده‌گویی می‌کنند تا بازار‌ها را مدیریت کنند/ تا تنبیه متجاوز، گریبان دشمن را رها نخواهیم کرد
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رئیس مجلس شورای اسلامی نوشت: فرماندهان نظامی آمریکا از روند افزایشی آمار اصابت‌های هدفمند و موثر ایران و آسیب‌های دردناکی که به آنها وارد شده، گزارشی نمی‌دهند؟ 

به گزارش انتخاب، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «فرماندهان نظامی آمریکا از روند افزایشی آمار اصابت‌های هدفمند و موثر ایران و آسیب‌های دردناکی که به آنها وارد شده، گزارشی نمی‌دهند؟ به نمایندگان می‌گویند پلن خروج نداریم اما در رسانه‌ها گنده‌گویی می کنند تا بازارها را مدیریت کنند.»

وی افزود: «تا تنبیه متجاوز گریبان‌شان را رها نخواهیم کرد.»

نظرات بینندگان
captcha