کد خبر: ۹۱۳۹۷۱
تاریخ انتشار: ۴۱ : ۰۹ - ۲۵ اسفند ۱۴۰۴

معاون استاندار: شهادت ۲۵ غیر نظامی در خوزستان؛ حدود ۴۰ شهروند نیز مجروح شدند

معاون امنیتی انتظامی استانداری خوزستان از شهادت ۲۵ غیرنظامی در استان در تجاور آمریکایی-صهیونی خبر داد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایسنا: معاون امنیتی انتظامی استانداری خوزستان از شهادت ۲۵ غیرنظامی در استان در تجاور آمریکایی-صهیونی خبر داد.

ولی الله حیاتی شامگاه یکشنبه ۲۴ اسفندماه در قرارگاه رسانه‌ای امام شهید خامنه‌ای، با بیان اینکه در جنگ رمضان، حدود ۲۵ نفر از افراد بی‌گناه غیرنظامی ما به شهادت رسیدند و حدود ۴۰ شهروند نیز مجروح شدند، اظهار کرد: مدعیان دروغین حقوق بشر که دائماً آن را فریاد می‌کنند، باید بدانند که اکنون در سراسر ایران اسلامی، مردم ما مورد هجمه دشمنان قرار دارد.

او با تاکید بر اینکه دشمنان باید بدانند که مردم ایران امتحان خود را در تاریخ به خوبی پس داده‌اند و نباید ما را امتحان کنند، ادامه‌داد: ما فرزندان خمینی کبیر هستیم و منتقم خون شهیدانمان هستیم. بنابراین با این هیاهوی دشمنان، ملت بزرگ ایران صحنه را ترک نخواهد کرد و منسجم، محکم، با صلابت و استوار پشت سر مقام معظم رهبری پیروز میدان خواهیم بود.

حیاتی همچنین گفت: مردم شریف استان خوزستان نیز مردم موقعیت‌شناس و زمان‌شناسی هستند در برابر دشمن به صورت یکپارچه و متحد ایستاده‌اند.

سخنگوی استانداری خوزستان در جنگ رمضان، با بیان اینکه ۶۵۰ کیلومتر مرز مشترک استان خوزستان با کشورهای همسایه در امنیت کامل قرار دارد، افزود: نیروهای مسلح ما با قدرت هرچه تمام‌تر از مرزها حفاظت و پاسبانی می‌کنند.

نظرات بینندگان