کد خبر: ۹۱۵۳۳۹
تاریخ انتشار: ۲۱ : ۱۶ - ۰۸ فروردين ۱۴۰۵

سپاه: کشف و انهدام ۱۲۲ بمب خوشه‌ای در استان فارس/ این بمب‌ها چند روز قبل توسط جنگنده‌های آمریکایی-صهیونیستی بر سر مردم در روستای کفری شیراز و یکی از شهرستان‌ها رها و منجر به شهادت چند تن شد/ ظاهرا بمب‌های مذکور ریز مهمات BLU-۱۰۸ از بمب خوشه‌ای CBU-۱۰۵ آمریکایی بوده

معاون روابط عمومی و تبلیغات سپاه فجر فارس از کشف و انهدام ۱۲۲ بمب خوشه‌ای که توسط جنگنده‌های آمریکایی صهیونی در استان رها شده بود، خبر داد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایسنا: معاون روابط عمومی و تبلیغات سپاه فجر فارس از کشف و انهدام ۱۲۲ بمب خوشه‌ای که توسط جنگنده‌های آمریکایی صهیونی در استان رها شده بود، خبر داد.

جلال یارمحمدی امروز شنبه، هشتم فروردین در جمع خبرنگاران گفت: این بمب‌های خوشه‌ای چند روز قبل توسط جنگنده‌های دشمن آمریکایی - صهیونیستی بر سر مردم بی‌گناه در روستای کفری شیراز و یکی از شهرستان ها رها شده بود.

وی با بیان اینکه این سند دیگری از جنایت جنگی دشمن آمریکایی- صهیونیستی بود که بار دیگر در تاریخ ثبت و در معرض دید آزادی‌خواهان جهان قرار گرفت، افزود: ظاهرا این بمب‌ها ریزمهمات BLU-108 از بمب خوشه‌ای CBU-105 آمریکایی بوده است.

به گفته یارمحمدی، هر بمب خوشه‌ای ۱۰۰۰ پوندی CBU-105 دارای ۱۰ ریزمهمات ضدزره BLU-108 است که هر ریزمهمات آن شامل رادار ارتفاع‌سنج، یک موتور راکتی و ۴ اسکیت قوطی‌شکل خرج-گود هست و در مجموع هر بمب خوشه‌ای CBU-105 دارای ۴۰ اسکیت است.

وی تصریح کرد: این اسکیت‌ها دارای سنسور پسیو حرارتی برای شناسایی تجهیزات زرهی و سایر تجهیزات مثل کامیون‌ها به‌کار می‌روند به‌گونه‌ای که چنانچه هدفی توسط آن‌ها شناسایی نشود، این اسکیت‌ها در یک زمان از پیش تعیین‌شده منفجر می‌شوند؛ که این بار بر سر مردم بی گناه ریخته شد و منجر به شهادت و مجروحیت برخی از شهروندان در استان فارس شد.

معاون روابط عمومی سپاه فجر فارس تاکید کرد: با تلاش گروه چک و خنثی یگان‌های رزم سپاه استان فارس، تاکنون ۱۲۲ بمب خوشه‌ای در اطراف شیراز و برخی شهرستان‌ها کشف و منهدم شده است.

نظرات بینندگان