کد خبر: ۹۱۵۴۳۳
تاریخ انتشار: ۴۳ : ۱۰ - ۰۹ فروردين ۱۴۰۵

ایسنا: ساختمان تلویزیون العربی در تهران در اثر حملات موشکی، خسارت دید/ این دفتر برای اطمینان از امنیت کارکنان تخلیه شد

ایسنا نوشت: خبرنگار تلویزیون العربی در تهران روز یکشنبه نهم فروردین ماه گزارش داد که ساختمان محل دفتر این شبکه پس از اصابت موشک آسیب دیده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایسنا نوشت: خبرنگار تلویزیون العربی در تهران روز یکشنبه نهم فروردین ماه گزارش داد که ساختمان محل دفتر این شبکه پس از اصابت موشک آسیب دیده است.

به نقل از وبگاه خبری تلویزیون العربی، حازم کلاس، خبرنگار تلویزیون العربی در تهران، با استفاده از تلفن همراه خود، خسارات وارده به دفتر را مستند کرد.

فیلم، میزان تخریب در منطقه و خسارت به دفتر تلویزیون العربی در تهران را نشان می‌داد.  

خبرنگار تلویزیون العربی در حال تهیه گزارش زنده بود که ناگهان ارتباط قطع شد و در حال حاضر این ارتباط قطع است.

در ادامه مشخص شد که علت، حمله موشکی بوده که خسارات قابل توجهی به خیابانی که ساختمان دفتر تلویزیون العربی در تهران در آن قرار دارد، وارد کرده است.

دفتر برای اطمینان از امنیت کارکنانش تخلیه شد.

نظرات بینندگان