کد خبر: ۹۱۵۸۶۷
تاریخ انتشار: ۴۱ : ۲۳ - ۱۲ فروردين ۱۴۰۵

بلومبرگ: ایران عملاً یک «ایستگاه عوارض» را در تنگه هرمز اداره می‌کند و به کشتی‌های کشورهای دوست «با دریافت هزینه» اجازه عبور می‌دهد/ کشتی‌ها باید جزئیات مالکیت و محموله را به یک واسطه ارائه دهند/ هزینه عبور از حدود ۱ دلار به ازای هر بشکه برای نفتکش‌ها شروع می‌شود/ پرداخت‌ها به یوان چین یا رمز ارز انجام می‌شود

ایران عملاً یک «ایستگاه عوارض» در تنگه هرمز اداره می‌کند و به کشتی‌های کشورهای دوست اجازه عبور می‌دهد — البته با دریافت هزینه.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

بلومبرگ نوشت: ایران عملاً یک «ایستگاه عوارض» در تنگه هرمز اداره می‌کند و به کشتی‌های کشورهای دوست اجازه عبور می‌دهد — البته با دریافت هزینه.

به گزارش انتخاب، کشتی‌ها باید جزئیات مالکیت و محموله را به یک واسطه وابسته به سپاه ارائه دهند تا تحت بررسی‌های امنیتی قرار گیرند و هزینه‌ها را مذاکره کنند — که معمولاً برای تانکر‌های نفتی از حدود یک دلار به ازای هر بشکه شروع میشود.

گزارش‌ها حاکی از آن است که پرداخت‌ها به یوان چین یا به صورت رمزارز (استیبل کوین) انجام میشود.

کشتی‌های تأییدشده یک کد مجوز و اسکورت نیروی دریایی دریافت میکنند.

حتی از برخی خواسته میشود برای واجد شرایط شدن، به طور موقت پرچم خود را به کشور‌هایی مانند پاکستان تغییر دهند.

نظرات بینندگان