کد خبر: ۹۱۶۷۶۵
تاریخ انتشار: ۳۷ : ۱۲ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۵

انتقاد شدید نخست‌وزیر اسپانیا از ترامپ: کشور ما از کسانی که جهان را به آتش می‌کشند، فقط به این دلیل که با یک سطل آب سر می‌رسند، تمجید نخواهد کرد/ این آتش‌بس نباید ما را به فراموشی آشوب، ویرانی و جان‌هایی که از دست رفته، وا دارد

سانچز گفت: دولت اسپانیا از کسانی که جهان را به آتش میکشند، فقط به این دلیل که با یک سطل آب سر میرسند، تمجید نخواهد کرد. آنچه اکنون نیاز است، دیپلماسی، مشروعیت بین‌المللی و صلح است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

نخست‌وزیر اسپانیا به انتقاد از رئیس‌جمهور آمریکا و نخست‌وزیر اسرائیل در رابطه با جنگ پرداخت و تأکید کرد که از آنها تمجید نخواهد کرد.

به گزارش انتخاب، پدرو سانچز، نخست‌وزیر سوسیالیست اسپانیا که شاید صریحترین منتقد غربی جنگ ترامپ علیه ایران بوده، واکنشی تند به اعلام آتش بس در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد و گفت که دولت او از کسانی که جهان را به آتش میکشند، فقط به این دلیل که با یک سطل آب سر میرسند، تمجید نخواهد کرد.

او گفت: آتش‌بس همیشه خبر خوبی است – بهویژه اگر به صلحی عادلانه و پایدار منجر شود. اما این آرامش لحظه‌ای نباید ما را به فراموشی آشوب، ویرانی و جان‌هایی که از دست رفته، وادارد.

وی افزود: دولت اسپانیا از کسانی که جهان را به آتش میکشند، فقط به این دلیل که با یک سطل آب سر میرسند، تمجید نخواهد کرد. آنچه اکنون نیاز است، دیپلماسی، مشروعیت بینالمللی و صلح است.

نظرات بینندگان