کد خبر: ۹۱۶۹۳۰
تاریخ انتشار: ۳۹ : ۱۳ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۵

علوم پزشکی: تصادف در جاده دزفول به شوشتر ۱۱ کشته و ۲ زخمی بر جای گذاشت

رئیس فوریت‌های پزشکی و خدمات ایمنی دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: تصادف خونین خودروی پیکان وانت و پژو در سه راهی روستای کهنک دزفول منجر به کشته شدن ۱۱ نفر و مجروح شدن ۲ نفر شد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: رئیس فوریت‌های پزشکی و خدمات ایمنی دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: تصادف خونین خودروی پیکان وانت و پژو در سه راهی روستای کهنک دزفول منجر به کشته شدن ۱۱ نفر و مجروح شدن ۲ نفر شد.

رضا معمارزاده روز پنجشنبه بیان کرد: حدود ساعت ۵:۳۰ دقیقه امروز یک دستگاه خودروی پیکان وانت و پژو حوالی سه راهی کهنک دزفول با یکدیگر برخورد کردند که بلافاصله چهار دستگاه آمبولانس به محل اعزام شد.

 وی افزود: خودروی پیکان وانت ۱۰ سرنشین و خودروی پژو سه سرنشین داشت که براثر این تصادف، خودروی پیکان دچار آتش سوزی شد.

 رئیس فوریت‌های پزشکی و خدمات ایمنی دانشگاه علوم پزشکی دزفول اظهار کرد: این تصادف منجر به مرگ ۹ نفر از سرنشینان در محل و ۲ نفر دیگر در بیمارستان شد و ۲ مجروح بدحال نیز دیگر نیز به بیمارستان منتقل شدند که تحت درمان هستند.

 معمارزاده با بیان اینکه سه سرنشین خودروی پژو مرد بودند که در صحنه جان باختند اظهار کرد: سرنشینان خودروی پراید وانت نیز شامل زن، مرد و نوجوان بودند که ۶ نفر از آنها در محل جان باخته و ۲ نفر در بیمارستان فوت کردند.

 رئیس فوریت‌های پزشکی و خدمات ایمنی دانشگاه علوم پزشکی دزفول ادامه داد: یک زن در بخش ویژه و یک پسر نوجوان نیز در بخش ارتوپدی بیمارستان بزرگ دزفول تحت درمان است.

 وی به حضور نیروهای آتش‌نشانی در محل اشاره و خاطرنشان کرد: بقیه فوت شده‌ها به علت آتش سوزی خودروی پراید وانت و سوختگی، مجهول الهویه هستند.

نظرات بینندگان