پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : 
نیویورکتایمز ادعا کرد: در جریان مذاکرات صلح در اسلامآباد، ایالات متحده از ایران خواست تا به مدت ۲۰ سال غنیسازی اورانیوم را به حالت تعلیق درآورد. ایرانیها در پاسخ رسمی خود که روز دوشنبه ارسال شد، گفتند که حداکثر به مدت پنج سال با این درخواست موافقت خواهند کرد.
به گزارش «انتخاب»، نیویورکتایمز مدعی شد: در جریان مذاکرات صلح در اسلامآباد در آخر هفته، ایالات متحده از ایران خواست تا به مدت ۲۰ سال غنیسازی اورانیوم را به حالت تعلیق درآورد.
ایرانیها در پاسخ رسمی خود که روز دوشنبه ارسال شد، گفتند که حداکثر به مدت پنج سال با این درخواست موافقت خواهند کرد. یک مقام آمریکایی گفت که ترامپ این پیشنهاد را رد کرده است.
این مقام گفت که ایالات متحده همچنین از ایران خواسته است ذخایر اورانیوم با غنای بالا را از کشور خارج کند، اما ایرانیها اصرار دارند که این سوخت در داخل ایران بماند. با این حال، آنها پیشنهاد کردهاند که آن را به میزان قابل توجهی رقیق کنند تا نتوان از آن برای تولید سلاح هستهای استفاده کرد.
همچنین در مورد برگزاری دور دیگری از مذاکرات حضوری بحث شده است، اما مقامات میگویند هنوز هیچ برنامهای نهایی نشده است.