کد خبر: ۹۱۷۵۹۹
تاریخ انتشار: ۵۱ : ۱۵ - ۲۵ فروردين ۱۴۰۵

قطر: حل‌ بحران تنگه هرمز باید منطقه‌ای باشد / وضعیت در تنگه هرمز اضطراری است و همه باید برای دستیابی به راه حلی پایدار تلاش کنند

«ماجد الانصاری»سخنگوی وزارت خارجه قطر گفت: «حل‌وفصل بحران تنگه هرمز باید منطقه‌ای و با مشارکت کشورهای ساحلی باشد. هیچ مشکلی در مدیریت تنگه هرمز وجود نداشت و تبعات بستن آن بازارهای انرژی را تحت تاثیر قرار می‌دهد.»
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
ایسنا: قطر با تاکید بر ضرورت تداوم آتش‌بس میان آمریکا و ایران، حمایت خود را از تلاش‌های پاکستان در میانجیگری میان دو کشور اعلام کرد.
 
«ماجد الانصاری»سخنگوی وزارت خارجه قطر امروز (سه شنبه)گفت، آتش بس میان آمریکا و ایران باید تداوم یابد و در حال حاضر تمرکز بر روی تثبیت آن است.
 
سخنگوی وزارت خارجه قطر از تلاش‌های پاکستان در میانجیگری میان ایران و آمریکا حمایت کرد و گفت، تماس‌های منطقه‌ای فشرده‌ای در حال حاضر به منظور موفقیت تلاش‌های میانجیگری و کاهش تنش در جریان است.
 
وی ادامه داد: ما منتظر تایید برگزاری دور جدید مذاکرات در پاکستان هستیم و از این تلاش‌های دیپلماتیک حمایت می‌کنیم.
 
الانصاری تصریح کرد: همه بحران‌ها از طریق گفت‌وگو حل‌وفصل می‌شود و ما از تلاش‌های لبنان برای کاهش تنش و پایان دادن به جنگ در این کشور حمایت می‌کنیم.
 
وی افزود: «حل‌وفصل بحران تنگه هرمز باید منطقه‌ای و با مشارکت کشورهای ساحلی باشد. هیچ مشکلی در مدیریت تنگه هرمز وجود نداشت و تبعات بستن آن بازارهای انرژی را تحت تاثیر قرار می‌دهد.»
 
سخنگوی وزارت خارجه قطر گفت«وضعیت در تنگه هرمز اضطراری است و همه باید برای دستیابی به راه حلی پایدار تلاش کنند. ما بر تاب آوری اقتصاد قطر و کشورهای منطقه به رغم تبعات تاکید می‌کنیم و با شرکا برای بازگشایی این تنگه و پایان دادن به تبعات منفی بستن آن در تماس هستیم.»
 
وی تصریح کرد: «زبان تهدید پذیرفتنی نیست و ما با همه تهدیدها به نحوی که امنیت کشورمان را تضمین کند مقابله می‌کنیم».
 
به گفته الانصاری، هماهنگی درباره تحولات در لبنان با همه طرف‌ها از جمله برادران در این کشور در حال انجام است.
نظرات بینندگان