کد خبر: ۹۱۷۹۲۴
تاریخ انتشار: ۵۰ : ۱۰ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۵

فایننشال تایمز به نقل از مقامات: ترامپ در اجلاس امروز فرانسه و بریتانیا برای تدوین طرح تأمین امنیت تنگه هرمز، شرکت نخواهد کرد/ ایالات متحده بخشی از برنامه‌ریزی جهت آنچه «ابتکار عمل آزادی دریانوردی تنگه هرمز» نامیده می‌شود، نیست

فایننشال تایمز، به نقل از مقامات نوشت: دونالد ترامپ در اجلاس امروز فرانسه و بریتانیا برای تدوین طرح بین‌المللی برای تأمین امنیت تنگه هرمز شرکت نخواهد کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایسنا: نشست مربوط به تنگه هرمز که قرار است امروز (جمعه) در پاریس برگزار شود، با حضور رهبران فرانسه و انگلیس  و مقام‌های ارشد از ده‌ها کشور صورت می‌گیرد اما آمریکا در آن حضور ندارد.

فایننشال تایمز، به نقل از مقامات نوشت: دونالد ترامپ در اجلاس امروز فرانسه و بریتانیا برای تدوین طرح بین‌المللی برای تأمین امنیت تنگه هرمز شرکت نخواهد کرد.

فایننشال تایمز، به نقل از یک مقام دولتی اروپایی نوشت: انتظارات از نتیجه اجلاس امروز اروپا در مورد تنگه هرمز بسیار پایین است. ایالات متحده بخشی از برنامه‌ریزی برای آنچه «ابتکار عمل آزادی دریانوردی تنگه هرمز» نامیده می‌شود، نیست.

نظرات بینندگان