کد خبر: ۹۱۸۴۶۶
تاریخ انتشار: ۲۱ : ۱۹ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۵

ادعای سی‌ان‌ان: در حال حاضر مشخص نیست ونس چه زمانی واشنگتن را به مقصد پاکستان ترک خواهد کرد / کاخ سفید قصد دارد روز سه‌شنبه جلسات بیشتری را برای بحث در مورد مسیر پیش رو برگزار کند و ونس نیز در آنها شرکت خواهد کرد

منابع آگاه از مذاکرات می‌گویند در حال حاضر مشخص نیست جی‌دی ونس چه زمانی واشنگتن را به مقصد پاکستان ترک خواهد کرد. 
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سی‌ان‌ان نوشت: منابع آگاه از مذاکرات می‌گویند در حال حاضر مشخص نیست جی‌دی ونس چه زمانی واشنگتن را به مقصد پاکستان ترک خواهد کرد. 
 
به گزارش «انتخاب»؛ در ادامه این مطلب آمده است: به گفته آنها، کاخ سفید قصد دارد روز سه‌شنبه جلسات بیشتری را برای بحث در مورد مسیر پیش رو برگزار کند و ونس نیز در آنها شرکت خواهد کرد.
 
یک مقام کاخ سفید به سی‌ان‌ان گفت: «جلسات بیشتری در کاخ سفید در حال برگزاری است که معاون رئیس‌جمهور در آنها شرکت خواهد کرد.»
 
انتظار می‌رفت ونس صبح سه‌شنبه عازم اسلام‌آباد شود.

نظرات بینندگان