کد خبر: ۹۱۸۸۴۰
تاریخ انتشار: ۵۲ : ۰۰ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۵

الجزیره: سفر دو فرستاده آمریکا به پاکستان نشان می‌دهد که ممکن است تحرکی صورت گرفته باشد/ هنوز نمی‌دانیم که آیا این نشان‌دهنده آغاز دور دوم مذاکرات است یا خیر

الجزیره درباره تحرکات اخیر از جمله سفر عراقچی به پاکستان نوشت: میانجی‌های پاکستانی به صورت محتاطانه خوشبین هستند. باز هم، ما هنوز نمی‌دانیم که آیا این نشان‌دهنده آغاز دور دوم مذاکرات است یا خیر. 
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

الجزیره درباره تحرکات اخیر از جمله سفر عراقچی به پاکستان نوشت: میانجی‌های پاکستانی به صورت محتاطانه خوشبین هستند. باز هم، ما هنوز نمی‌دانیم که آیا این نشان‌دهنده آغاز دور دوم مذاکرات است یا خیر. 

به گزارش «انتخاب»، الجزیره ادامه داد: آنچه از منابع دیپلماتیک می‌شنویم این است که این نتیجه دیپلماسی بی‌وقفه پشت پرده است که از زمان پایان دور اول ادامه داشته است. همچنین یک ضرب‌الاجل قریب‌الوقوع برای آتش‌بس وجود داشت که تمدید شد.

ورود دو فرستاده امریکا نشان می‌دهد که اکنون ممکن است تحرکی صورت گرفته باشد.

این تحرک چه شکلی دارد، با توجه به فاصله زیاد میان مواضع دو طرف، همچنان نامشخص است. آمریکا خواهان بازگشایی کامل تنگه هرمز است، در حالی که ایران خواستار پایان محاصره است. همچنین مسائلی پیرامون دارایی‌های بلوکه‌شده، لبنان، و پرونده گسترده‌تر هسته‌ای وجود دارد.

منابع می‌گویند تماس‌های متعددی بین رهبران ایران و پاکستان، و همچنین بین پاکستان و روسیه برقرار شده است.

نظرات بینندگان