کد خبر: ۹۱۹۹۱۸
تاریخ انتشار: ۳۹ : ۰۸ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۵

گریگوری برو، تحلیل‌گر حوزه ایران: ایرانی‌ها طرحی را پیشنهاد کرد که با بازگشایی تدریجی تنگه هرمز آغاز می‌شود؛ اندکی بعد، ترامپ طرحی را برای هدایت کشتی‌های بی‌طرف به خارج از تنگه اعلام کرد/ توییت ترامپ نه پیشنهاد ایران را رد کرد و نه آن را پذیرفت، اما اشاره می‌کند که گفت‌و‌گو‌ها در حال حرکت در مسیری مثبت است

تحلیل گریگوری برو تحلیلگر حوزه انرژی و ایران در موسسه اوراسیا گروپ گفت: ایرانی‌ها طرحی را پیشنهاد کرد که با بازگشایی تدریجی تنگه آغاز می‌شود. آمریکا این پیشنهاد را گرفت و پاسخی فرستاد. اندکی بعد، ترامپ طرحی را برای هدایت کشتی‌های بی‌طرف به خارج از تنگه اعلام کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

یک تحلیل‌گر حوزه ایران تاکید کرد که توئیت ترامپ درباره تنگه هرمز نشان از روند مثبت تحولات دارد.

به گزارش انتخاب، تحلیل گریگوری برو تحلیلگر حوزه انرژی و ایران در موسسه اوراسیا گروپ گفت: ایرانی‌ها طرحی را پیشنهاد کرد که با بازگشایی تدریجی تنگه آغاز می‌شود. آمریکا این پیشنهاد را گرفت و پاسخی فرستاد. اندکی بعد، ترامپ طرحی را برای هدایت کشتی‌های بی‌طرف به خارج از تنگه اعلام کرد.

وی افزود: توییت ترامپ نه پیشنهاد ایران را رد کرد و نه آن را پذیرفت، اما اشاره می‌کند که گفتگوها در حال حرکت در مسیری مثبت است.

نظرات بینندگان