پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : 
ایرنا: مقاومت اسلامی لبنان از انجام ۲۱ عملیات علیه مواضع رژیم صهیونیستی در روز شنبه خبر داد.
به گزارش رسانه جنگ مقاومت، مقاومت اسلامی لبنان از انجام ۲۲ عملیات علیه اهداف رژیم صهیونیستی در خاک لبنان و سرزمینهای اشغالی فلسطین خبر داد که ۲۱ عملیات آن مربوط به روز شنبه و یک عملیات مربوط به شامگاه جمعه بوده است.
نخستین عملیات حزب الله در روز شنبه در ساعت ۲ و ۳۰ دقیقه بامداد با حمله توپخانهای به محل استقرار ادوات و تجهیزات نظامی دشمن در شهرک رشاف انجام شد.
رزمندگان مقاومت در دومین عملیات خود نیز برای بار دوم همین منطقه را با موشک هدف قرار دادند.
سومین عملیات رزمندگان حزب الله، حمله پهپادی به پایگاه نظامی العباد در مرزهای فلسطین اشغالی و انهدام یک دستگاه بلدوزر D۹ ارتش رژیم صهیونیستی بوده است.
حمله پهپادی به تجهیزات و نظامیان رژیم صهیونیستی در شهرک دیرسریان، مقابله با پهپاد دشمن در حریم هوایی شهرک العباسیه با موشک زمین به هوا، حمله پهپادی به نظامیان دشمن در پایگاه مسگاف عام، حمله مجدد توپخانهای به نظامیان دشمن در شهرکهای رشاف و الخیام و حمله پهپادی به نظامیان دشمن در فرودگاه بالگردی دشمن در شهرک صهیونیست نشین شلومی از دیگر عملیاتهای مقاومت اسلامی لبنان در روز شنبه بوده است.
رزمندگان حزب الله لبنان روز شنبه در عملیاتهای خود، نظامیان دشمن در شهرک البیاضه را با توپخانه، تجمع نظامیان دشمن در پایگاه جلّ العلّام را با هواگرد انتخاری، تجمع نظامیان رژیم صهیونیستی در دیرسریان را با موشک و راکت، بلدوزر نظامی دشمن در دیرسریان را با هواگرد انتحاری و یک دستگاه تانک مرکاوا را در شهر البیاضه با پهپاد انتحاری هدف قرار دادند.
رزمندگان مقاومت همچنین یک دستگاه خودروی زرهی متعلق به بخش ارتباطات ارتش رژیم صهیونیستی را در شهرک البیاضه با دو پهپاد انتحاری هدف قرار دادند و منهدم کردند.
حمله پهپادی به تجمع ادوات دشمن در شهرک طیرحرفا، حمله پهپادی به محل استقرار تجهیزات و ادوات نظامی دشمن در شهرک شمع، حمله پهپادی به مقر جدیدالتاسیس نمرالجمل مقابل شهرک مرزی علما الشعب با چند پهپاد انتحاری، حمله پهپادی به محل استقرار نظامیان و تجهیزات دشمن در شهرک الناقوره از دیگر عملیاتهای رزمندگان مقاومت در روز شنبه بوده است.