کد خبر: ۹۲۱۳۸۴
تاریخ انتشار: ۱۴ : ۰۱ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۵

سفر رئیس سازمان سیا به کوبا

بر اساس اعلام دولت کوبا، جان رتکلیف، رئیس سازمان سیا، روز پنج‌شنبه هیئتی از آمریکا را به هاوانا رهبری کرد تا با مقامات دولت کوبا دیدار کند. 
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

بر اساس اعلام دولت کوبا، جان رتکلیف، رئیس سازمان سیا، روز پنج‌شنبه هیئتی از آمریکا را به هاوانا رهبری کرد تا با مقامات دولت کوبا دیدار کند. 

به در بیانیه دولت کوبا آمده است: «پس از درخواست دولت آمریکا مبنی بر استقبال از هیئتی به ریاست جان رتکلیف، رئیس سیا، در هاوانا، شورای انقلابی کوبا با انجام این دیدار و نشست با همتای خود از وزارت کشور موافقت کرد.»

هاوانا اعلام کرد که مقامات کوبایی در این دیدار تأکید کرده‌اند که کوبا «تهدیدی برای امنیت ملی ایالات متحده محسوب نمی‌شود» و دلایل «موجهی» برای قرار گرفتن نام این کشور در فهرست کشورهای حامی تروریسم آمریکا وجود ندارد. آنها همچنین اصرار کردند که این کشور نه پناه‌گاه تروریست‌هاست، نه از آنها حمایت می‌کند و نه تأمین مالی می‌کند – اتهامی که آمریکا از دیرباز مطرح کرده – و وجود هرگونه پایگاه نظامی یا اطلاعاتی خارجی در خاک خود را رد کردند.

نظرات بینندگان