کد خبر: ۹۲۱۴۰
تاریخ انتشار: ۴۳ : ۱۴ - ۲۸ دی ۱۳۹۱

دارنده دستکش‌طلایی بوکس‎جهان درگذشت

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
قهرمان اسبق و پیشکسوت گیلانی بوکس ایران، آسیا و جهان و دارنده دستکش طلایی در رشت دارفانی را وداع گفت.

به گزارش انتخاب به نقل از فارس، حسین اغماض قهرمان اسبق مشت‌زنی ارتش‌های جهان و دارنده مدال‌های قهرمانی آسیا شب گذشته در سن 64 سالگی به دلیل عفونت پا در بیمارستان رازی رشت دار فانی را وداع گفت.

مرحوم حسین اغماض بوکس را از سال 1340 در باشگاه گیو بندر انزلی با سرپرستی مرحوم عزیز وکیل منفرد پدر ورزش بندر انزلی آغاز کرد و در مدت فعالیت ورزشی افتخارات بسیاری را در کارنامه ورزشی خود به ثبت رساند.

این بوکسور فقید قهرمان اسبق بوکس ایران، آسیا و جهان و کاپیتان تیم ملی در المپیک مونیخ 1972، دارنده 16 مدال طلا از میادین ورزشی و دستکش طلایی بود و از سال 1340 در مسابقات آموزشگاه‌های کشور شرکت کرد و چهار بار قهرمان نخست آموزشگاه‌های کشور شد.

مرحوم اغماض دارنده چهار مدال طلا و قهرمان کارگران کشور و دارنده چهار مدال طلا و قهرمانی در رقابت‌های ارتش‌های ایران و جهان و پنج مدال طلا از قهرمانی کشور است.

به گزارش فارس، مراسم تشییع این قهرمان فقید ساعت 15:30 دقیقه بعد از ظهر امروز از سالن ورزشی شهید انصاری بندر انزلی به طرف آرامگاه این شهر برگزار می‌شود.
نظرات بینندگان