کد خبر: ۹۲۱۵۴۱
تاریخ انتشار: ۳۰ : ۱۱ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۵

چمران: مسئله رایگان کردن مترو و اتوبوس باید بررسی کارشناسی شود و نمی‌شود به آن احساساتی نگاه کرد/ در یک سال با مبالغ بلیت‌ها می‌توانیم ۲۰۰ اتوبوس ۲۰ میلیاردی بخریم که مردم در صف نمانند، برای ما ارزش این مسئله بیشتر است

رئیس شورای شهر تهران با اشاره به اینکه استفاده رایگان از اتوبوس و مترو تا ۲۷ اردیبهشت ماه اجرایی می شود، درباره احتمال تمدید مجدد آن، گفت: فعلا تمدید نمی‌شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایسنا: رئیس شورای شهر تهران با اشاره به اینکه استفاده رایگان از اتوبوس و مترو تا ۲۷ اردیبهشت ماه اجرایی می شود، درباره احتمال تمدید مجدد آن، گفت: فعلا تمدید نمی‌شود.

مهدی چمران در حاشیه مراسم رونمایی از تندیس شهید مصطفی چمران در بزرگراه چمران در جمع خبرنگاران، با اشاره به طرح دائمی شدن بلیت رایگان مترو و اتوبوس، گفت: اگر قرار باشد مجددا این تمدید اجرا شود و یا استفاده از مترو کاملا رایگان شود، باید به عنوان طرحی به شورا ارسال شود و تاکنون این اتفاق نیفتاده است. این مسئله باید بررسی کارشناسی شود و نمی‌شود به آن احساساتی نگاه کرد.

رئیس شورای شهر تهران ادامه داد: ما دلمان می‌خواهد کاملا استفاده از مترو و اتوبوس رایگان شود، اما در یک سال با این مبالغ بلیت‌ها می‌توان ۲۰۰ اتوبوس ۲۰ میلیاردی بخریم که مردم در صف نمانند و این مسئله برایمان ارزشش بیشتر است.

وی با اشاره به اظهارات شهردار تهران مبنی بر اینکه تا پایان جنگ این خدمات رایگان بماند، گفت: در شرایط جنگی بله و اگر مشکلی پیش آید تجدید نظر می‌کنیم؛ اما فعلا مسئله خاصی وجود ندارد.

چمران در مراسم رونمایی از تندیس شهید مصطفی چمران نیز اظهار کرد: از تلاش‌های مدیریت شهری در این جنگ و همچنین در جنگ ۱۲ روزه واقعاً باید قدردانی کرد، زیرا عملکرد آن‌ها به گونه‌ای بود که تهران به الگویی برای سایر شهرها تبدیل شد.

وی با اشاره به شرایط کشور افزود: ما هنوز در زمان جنگ قرار داریم و در چنین شرایطی جالب است که شاهد رونمایی از یک تندیس هستیم؛ تندیسی که به یکی از شخصیت‌های برجسته و تاثیرگذار تاریخ معاصر کشور اختصاص دارد.

رئیس شورای شهر تهران درباره طراحی این تندیس نیز توضیح داد: تندیسی که در این محل نصب شده، بر اساس تصویری طراحی شده که در منطقه‌ای از اهواز و در کنار یادمان شهید نواب صفوی گرفته شده بود؛ تصویری از شهید چمران در جبهه‌ها که با لباس نظامی و در حالی که اسلحه به دست دارد، ایستاده است.

وی با اشاره به جایگاه شهید چمران در میان نیروهای مقاومت گفت: بسیاری از شخصیت‌های برجسته جبهه مقاومت از جمله شهید سیدحسن نصرالله از شهید چمران حکم و آموزش گرفته بودند. امروز نیز می‌بینیم که حزب‌الله شجاع چگونه در برابر رژیم صهیونیستی ایستادگی کرده است و ما نیز وظیفه داریم با تمام توان از این عزیزان حمایت کنیم.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران در ادامه از دست‌اندرکاران ساخت این اثر نیز قدردانی کرد و گفت: از مهندس حق‌بین و همچنین آقای نوری تشکر می‌کنم. حتی در زمانی که برف می‌بارید به کارگاه آن‌ها رفتم و از روند کار بازدید کردم و امیدوارم در ادامه نیز در ساخت تندیس‌های قهرمانان کشور موفق باشند.

وی در پایان با اشاره به اهمیت ثبت یاد و خاطره قهرمانان ملی کشور، تصریح کرد: ما در زمان جنگ قرار داریم و نمی‌دانیم در آینده چه اتفاقاتی رخ خواهد داد، اما رونمایی از چنین تندیس‌هایی می‌تواند یاد و خاطره قهرمانان و مجاهدت‌های آن‌ها را برای نسل‌های آینده زنده نگه دارد.

نظرات بینندگان