پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : 
استون ویلا در فینال لیگ اروپا و در خاک ترکیه با برتری قاطع ۳ بر صفر برابر فرایبورگ جام قهرمانی را بالای سر برد.
فینال لیگ اروپا در شرایطی از ساعت ۲۲:۳۰ چهارشنبهشب برگزار شد که تیمهای فرایبورگ و استون ویلا در استانبول ترکیه به مصاف هم رفتند.
در نیمه نخست این دیدار استونویلا برتری خود را به رخ حریف کشید و در دقایق ۴۱ و وقتهای اضافه نیمه نخست، ۲ بار به گل رسید.
در این نیمه، یوری تیلمانس و امیلیانو بوندیا به زیبایی دروازه فرایبورگ را باز کردند تا نیمه نخست با برتری نماینده انگلیس به پایان برسد.
در ۴۵ دقیقه دوم، فرایبورگ برای جبران نتیجه پا به میدان گذاشت اما این نماینده انگلیس بود که یکبار دیگر به گل رسید و اینبار مورگان راجرز، ارسال امیلیانو بوندیا را به تور دروازه چسباند تا بازی ۳ بر صفر شود. در ادامه بازهم سفیدپوشان استونویلا بهتر ظاهر شدند و یکبار هم توپ را به تیر دروازه فرایبورگ کوبیدند.
با این قهرمانی، استونویلا نخستین جام بزرگ خود از زمان فتح جام اتحادیه انگلیس در سال ۱۹۹۶ را به دست آورد و همچنین پس از قهرمانی در جام باشگاههای اروپا در سال ۱۹۸۲، بار دیگر طعم فتح یک عنوان اروپایی را چشید. آنها در سال ۱۹۸۲ قهرمان سوپرجام اروپا هم شده بودند.
همچنین «اونای امری» مربی باسابقه اسپانیایی توانست پنجمین قهرمانیاش در این تورنمنت را جشن بگیرد. امری 54 ساله تاکنون 3 بار با سویا، یک بار با ویارئال و یک بار نیز با استون ویلا طعم قهرمانی در دومین جام معتبر فوتبال باشگاهی در قاره اروپا را چشیده است.