پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : 
«فرانس پرس» از استقرار امنیتی سنگین در اطراف کاخ سفید پس از دریافت اخباری مبنی بر وقوع تیراندازی خبر داد.
به گزارش «انتخاب»، فاکس نیوز هم خبر داد که کاخ سفید پس از شلیک ۳۰ گلوله در محدوده اطراف، در وضعیت قرنطینه قرار گرفت.
بر اساس گزارش فاکس نیوز، حدود ساعت ۶ بعدازظهر، یک فرد مسلح به کاخ سفید نزدیک دروازه ۱۷ نزدیک شد و سه گلوله به سمت ساختمان شلیک کرد. مأموران سرویس مخفی با تیراندازی پاسخ دادند و او را از پای درآوردند.
یک گلوله نیز به یک شهروند غیرنظامی در جریان تبادل آتش اصابت کرد. مقامات میگویند فرد مظنون هرگز به محوطه داخلی کاخ سفید نفوذ نکرد.
همچنین اورژانس واشنگتن اعلام کرد: دو نفر در حادثه تیراندازی در محدوده کاخ سفید زخمی شدهاند.
سرویس مخفی آمریکا نیز اعلام کرد که مظنون ۲۱ ساله تیراندازی در نزدیکی کاخ سفید بر اثر شلیک پاسخدهنده نیروهای امنیتی جان باخته است.
مقامات به سیانان گفتند او پیش از این چندین بار تلاش کرده بود به محوطه کاخ سفید دسترسی پیدا کند، اگرچه در حوادث قبلی نه مسلح بود و نه خشونتآمیز عمل کرده بود.
مهاجم، فردی احتمالاً «دارای اختلالات و آشفتگی روانی» توصیف شده است.