کد خبر: ۹۲۳۴۴
تاریخ انتشار: ۱۵ : ۱۵ - ۳۰ دی ۱۳۹۱

تابش:عارف خودش تصمیم به حضور گرفته، نه اصلاح طلبان

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فارس نوشت: محمدرضا تابش نماینده مردم اردکان ، در پاسخ به این سؤال که آخرین وضعیت اصلاح‌طلبان و تصمیم‌گیری آنها برای انتخابات آینده چیست، اظهار داشت: ابتدا باید زمینه حضور اصلاح‌طلبان در انتخابات فراهم شود و بعد در مورد حضورشان صحبت کنیم.
وی افزود:‌ آقای خاتمی اعلام کرده که زمینه برای حضور اصلاح‌طلبان فراهم نیست و تقریباً نظر سایر اصلاح‌طلبان هم همین است.

تابش در پاسخ به این سؤال که اما افرادی مانند آقای عارف نظر دیگری دارند، اظهار داشت: آقای عارف شخصیتی بسیار ممتاز و خوب است ولی اصلاح‌طلبان هنوز در مورد کاندیدای خاص به نتیجه نرسیده‌اند. آقای عارف خودش به این نتیجه رسیده که وارد عرصه انتخابات شود و قدمش هم روی چشم، ولی اصلاح‌طلبان هنوز تصمیمی نگرفته‌اند.

وی اضافه کرد: وقتی ما نمی‌توانیم جلسه‌ای بگیریم و بعد هم متهم می‌شویم که قصد توطئه‌گری داریم و یا وقتی سایت و روزنامه نداریم که بتوانیم دیدگاه‌هایمان را منعکس کنیم که فایده ندارد و بعد هم به ما بگویند وزنتان همین‌قدر بود.

نماینده مردم اردکان در مجلس گفت:‌ تحولات زمان اینطور نخواهد بود که اصلاح‌طلبان در انتخابات آینده یک گوشه بنشینند و صحنه را نگاه کنند؛ اصلاح‌طلبان در وقت خودش وارد عرصه می‌شوند و تأثیر خودشان را هم می‌گذارند. ما واقعاً‌ نظام و انقلاب را دوست داریم؛ خود آقای خاتمی دنبال پایداری نظام است البته به اصلاح هم اعتقاد دارد و مواضعی دارد که از اصولگرایان به مراتب اصولگراتر است.

نظرات بینندگان