کد خبر: ۹۲۵۰۶۹
تاریخ انتشار: ۳۹ : ۱۳ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۵

حزب‌الله لبنان: ایران اصرار دارد که توافقش با آمریکا، شامل آتش‌بس در لبنان نیز باشد/ حمایت تهران از حقوق مشروع ما، تأیید می‌کند که ایران از لبنان حمایت می‌کند، نه برعکس

حزب الله لبنان تاکید کرد: ایران اصرار دارد که هرگونه توافق با آن، شامل آتش بس همه جانبه در همه جبهه ها، به ویژه در لبنان باشد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

جنبش حزب‌الله لبنان تصریح کرد: حمایت ایران از حقوق مشروع ما، بار دیگر تأیید می‌کند که این ایران است که از لبنان حمایت می‌کند و نه برعکس. 

به گزارش انتخاب، حزب الله لبنان تاکید کرد: ایران اصرار دارد که هرگونه توافق با آن، شامل آتش بس همه جانبه در همه جبهه ها، به ویژه در لبنان باشد.

حزب‌الله افزود: حمایت ایران از حقوق مشروع ما و تحمل هزینه‌های مادی و سیاسی آن بار دیگر تأیید می‌کند که این ایران است که از لبنان حمایت می‌کند و نه برعکس.

نظرات بینندگان