پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : 
ایرنا: هند کاردار آمریکا در دهلینو را احضار و به حمله نیروهای ایالات متحده به یک نفتکش «به شدت اعتراض کرد.»
رویترز به نقل از دو منبع آگاه هندی نوشت که این اقدام پس از آن صورت گرفت که آمریکا چهارشنبه به یک نفتکش در نزدیکی سواحل عمان حمله کرد و در پی آن سه خدمه هندی این کشتی مفقود شدند.
بر اساس این گزارش، هند «اعتراض شدید» خود را به «جیسون میکس» کاردار آمریکا در دهلینو اعلام کرد.
ساعاتی پیش منابع خبری از وقوع حادثه برای یک کشتی در نزدیکی عمان خبر دادند و اعلام کردند یک نفتکش دچار آتشسوزی شده و چند خدمه آن مفقود شدند.
سازمان تجارت دریایی انگلیس اعلام کرد گزارشی مبنی بر وقوع حادثه دریایی در فاصله ۲۰ مایلی دریایی شمال شرقی بندر «صحار» عمان دریافت کرده است.
ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) چهارشنبه اعلام کرد، یک کشتی را که «از خلیج عمان عبور کرده بود» از کار انداخت.
سنتکام در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که این کشتی «ام/تی استبلو» نام داشته و پرچم پالائو داشت.
سنتکام افزود: پس از آنکه خدمه این کشتی بارها از تبعیت از دستورات نیروهای آمریکایی خودداری کردند، یک هواپیمای آمریکایی به موتورخانه آن مهمات دقیق شلیک کرد.