کد خبر: ۹۲۸۱۹۲
تاریخ انتشار: ۰۳ : ۱۶ - ۰۹ تير ۱۴۰۵

سخنگوی وزارت خارجه: خط ارتباطی تهران و واشنگتن، بین بخش‌های سیاسی دو کشور است، نه نظامیان/ این خط ارتباطی میان وزارت خارجه ایران با یکی از مقام‌های ذی‌ربط در تشکیلات سیاسی آمریکا است/ فروش نفت، فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی بسیار تسهیل شده

بقائی گفت: خط ارتباطی ایران و آمریکا بین نظامیان نیست؛ بلکه یک خط ارتباطی بین بخش‌های سیاسی دو کشور است. خط ارتباطی بین وزارت امور خارجه ایران و یکی از مقام‌های ذی‌ربط در تشکیلات سیاسی آمریکا مسئول این ارتباط هستند.
سخنگوی وزارت خارجه
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

نشست خبری اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت خارجه امروز ۹ تیر ماه ۱۴۰۵ برگزار شد.

به گزارش انتخاب، بقائی گفت: خط ارتباطی ایران و آمریکا بین نظامیان نیست؛ بلکه یک خط ارتباطی بین بخش‌های سیاسی دو کشور است. خط ارتباطی بین وزارت امور خارجه ایران و یکی از مقام‌های ذی‌ربط در تشکیلات سیاسی آمریکا مسئول این ارتباط هستند.

وی افزود: این یکی از تفاهم‌هایی بود که در جریان نشست سوئیس حاصل شد و نشانگر رویکرد مسئولانه جمهوری اسلامی ایران در قبال اجرای بخش‌های مختلف یادداشت تفاهم است.

سخنگوی هیئت مذاکره کننده ایران اظهار کرد: فروش نفت و فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی بسیار تسهیل شده‌است.

او ادامه داد: در رابطه با معافیت صادرشده طبق بند یادداشت تفاهم نیز، هم این کار انجام شده است و هم بر اساس آن، اقدامات لازم دارد صورت می‌پذیرد.

نظرات بینندگان
captcha